E-fulfilment

Lees over wat e-fulfilment is en wat de kosten van fulfilment zijn in ons kennis artikel.

Webshop fulfilment van A tot Z

Uw online succes is ook ons succes, en dat laten we u graag zien door middel van een goed geregelde webshoplogistiek. Door onze jarenlange ervaring met fulfilment en e-fulfilment, weten we wat er allemaal komt kijken bij het logistiek uitbesteden van een webshop. Wij verzorgen voor u de ontvangst, inslag en opslag (warehousing) van uw producten, regelen de volledige afhandeling van webshoporders en, bovenal, zorgen voor een snelle verzending per post of transport met ons eigen wagenpark.

Maar wat is e-fulfilment nu eigenlijk? E-fulfilment betekent simpelweg de volledige verwerking van orders uit webshops. Chain Logistics houdt zich dus niet bezig met de marketing van uw webwinkel, dat is niet onze tak van sport. Maar voor het logistieke gedeelte van uw online aankopen moet u wél bij ons zijn.

Het proces van e-fulfilment begint met het ontvangen van de goederen, de zogeheten inslag. Wij beschikken over een eigen warehouse, dus na registratie slaan wij uw producten hier op. Komt er een bestelling binnen van uw webshop, dan wordt alles in deze opslag verzameld en gereedgemaakt. Vervolgens worden de producten verpakt en gelabeld. Als laatste zorgen wij ook voor de verzending van uw webshoporders.

 

Het uit handen geven van uw webshop logistiek biedt u meerdere voordelen:

  • U kunt zich richten op dat waar u goed in bent: ondernemen
  • U profiteert van scherpe tarieven en/of inkoopvoordeel
  • E-fulfilment uitbesteden is door onze geautomatiseerde systemen goedkoper, sneller en flexibeler dan wanneer u zelf uw online orders moet verwerken
  • U bent er zeker van dat alle orders van uw webshop op tijd worden geleverd

Aangezien wij transparantie erg belangrijk vinden, heeft u via ons geautomatiseerde systeem te allen tijde inzicht in uw orders. Zo kunt u deze gedurende het gehele proces volgen en weet u altijd wat de actuele orderstatus is.

Kortom: e-fulfilment is voor webshops de beste manier om uw logistieke online orderproces van A tot Z te regelen. U tevreden én uw webshop klanten tevreden!

 

Uw voordelen

  • Niet nadenken over uw online verkopen
  • Scherpe tarieven en inkoopvoordeel
  • Uw webshoplogistiek van A tot Z geregeld
  • Deskundig advies en jarenlange ervaring
  • Nationaal en internationaal

 

Meer weten over E-fulfilment?

Call to action - afbeelding

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.