Kwaliteit

Never settle for less

Chain Logistics gaat altijd voor de eerste plaats. We nemen geen genoegen met minder. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er dan ook alles aan om dat gewenste optimale resultaat te behalen.

 

Chain Docs

Chain Docs is een initiatief van Chain Logistics & Chain Assembly om vergaande integratie in de keten door te voeren. Het is een online platform dat door leden van de keten bezocht kan worden.

Op Chain Docs vindt u werkinstructies, productspecificaties en documenten die standaard processen of montage omschrijven. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd op de juiste manier werkt om de hoogst haalbare kwaliteit te behalen.

 

Track & Trace

Dankzij de ingebouwde traceersystemen in onze auto’s, kunnen we op ieder moment zien waar uw zending is. Zo kunnen wij u gerichte tijdsindicaties geven over wanneer de door u bestelde koerier op de plaats van bestemming is.

Uw pakketten zijn ook eenvoudig traceerbaar. Via onze Chain Tool beschikt u altijd over actuele statusinformatie met betrekking tot uw pakket. Bij aflevering wordt er voor ieder pakket getekend, waardoor u gelijk beschikt over een ‘Proof of delivery’. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Ook dat is kwaliteit.

Meer weten over Chain Logistics?

Call to action - afbeelding

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.