Kwaliteit

 

Never settle for less

Chain Logistics gaat altijd voor de eerste plaats. We nemen geen genoegen met minder. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er dan ook alles aan om dat gewenste optimale resultaat te behalen.

 

Social Enterprise

Naast onze kwaliteit van dienstverlening, vinden wij het ook belangrijk om ons steentje bij te kunnen dragen aan de levenskwaliteit van anderen. Als social enterprise zijn we ons zeer bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die onze organisatie heeft. Mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt bieden wij derhalve een reguliere baan waarin zij worden opgeleid binnen de logistieke dienstverlening. We zijn dan ook bijzonder trots op deze initiatieven die ervoor zorgen dat onze kandidaten succesvol kunnen werken aan hun toekomst.

 

Chain Docs

Chain Docs is een initiatief van Chain Logistics & Chain Assembly om vergaande integratie in de keten door te voeren. Het is een online platform dat door leden van de keten bezocht kan worden.

Op Chain Docs vindt u werkinstructies, productspecificaties en documenten die standaard processen of montage omschrijven. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd op de juiste manier werkt om de hoogst haalbare kwaliteit te behalen.

 

Track & Trace

Dankzij de ingebouwde traceersystemen in onze auto’s, kunnen we op ieder moment zien waar uw zending is. Zo kunnen wij u gerichte tijdsindicaties geven over wanneer de door u bestelde koerier op de plaats van bestemming is.

Uw pakketten zijn ook eenvoudig traceerbaar. Via onze Chain Tool beschikt u altijd over actuele statusinformatie met betrekking tot uw pakket. Bij aflevering wordt er voor ieder pakket getekend, waardoor u gelijk beschikt over een ‘Proof of delivery’. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Ook dat is kwaliteit.

Chain Logistics B.V.
Jagersveld 10
5405 BW  Uden

T | 0413 – 33 02 88
E | sales@chain-logistics.nl

Flexibel

Specifieke oplossingen, waar en wanneer u het wilt.

Europese dekking

Binnen de EU overal uw vracht zorgeloos bezorgd.

Uw wens centraal

Meedenken over uw specifieke wensen met creatieve oplossingen.

Pakketten voordelig versturen?

Economy Express

Extra services

Bent u opzoek naar aanvullende logistieke diensten?

Pallet Express

Mini- Euro of Blokpallets snel en voordelig bezorgd.

Economy Express

Pakketten tot 31,5kg voordelig geleverd.

Postbezorging

Uw brievenpost zorgeloos en aangetekend bezorgd.

Warehousing

Wij beheren uw voorraad, inclusief inventarisatie snel inzichtelijk.

Document bemiddeling

Voor in- en export kunnen wij u voorzien in alle documentatie .

Assemblage & Montage

Van eenvoudige tot aan complexe werkzaamheden, 1 partner.