Leveringsvoorwaarden Transport

Als u uw goederen met Chain Logistics vervoert dan gelden de AVC, AVK, CMR en/of Physical Distribution voorwaarden. Wij adviseren u deze voorwaarden te lezen. Het is belangrijk dat u kennisneemt van uw en onze aansprakelijkheden en van de eventuele beperkingen en/of uitzonderingen. CMR geldt bij internationaal vervoer over de weg en AVC condities kunnen daar eventueel aanvullend aan zijn. Wanneer u een order plaatst gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden Chain Logistics BV

Download hieronder de verschillende bestanden:

Leveringsvoorwaarden Warehousing

Als u uw producten in ons magazijn opgeslagen / behandeld worden, dan gelden de Fenex Nederlandse opslagvoorwaarden. Wij adviseren u deze voorwaarden te lezen. Het is belangrijk dat u kennisneemt van uw en onze aansprakelijkheden en van de eventuele beperkingen en/of uitzonderingen. Wanneer u een order plaatst gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden Chain Logistics BV | Algemene voorwaarden Chain Assembly BV

Download hieronder de bestanden:

Dieseltoeslag

Als transporteur hebben wij dagelijks te maken met de sterk wisselende brandstofprijzen. Helaas zijn wij hierdoor genoodzaakt een dieseltoeslag aan onze klanten door te berekenen.

Als basis voor de berekening van de dieseltoeslag wordt er uitgegaan van een pompadviesprijs van € 0,933 per liter (excl. BTW). Voor iedere verandering van  € 0,03 per liter wordt de dieseltoeslag aangepast met 1% (of een gedeelte hiervan). Voor de berekening wordt de gemiddelde pompadviesprijs gehanteerd uit de maand voorafgaand.

Zodra de pompadviesprijs lager of gelijk is aan de basisprijs wordt de brandstoftoeslag van 0,0% gehanteerd.

De dieseltoeslag per 04-12-2023 is:

Pompadviesprijs (Excl. BTW)€ 1,588
Basis€ 0,933
Verschil€ 0,665
Dieseltoeslag21,85 %