Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenement Views Navigation

Evenementen Search

november 2018

Presenteren & Pitchen

13 november @ 18:30 - 21:00
Chain Logistics B.V., Jagersveld 10
Uden, Noord-Brabant 5405 BW Nederland

In grotere groepen aan het werk met spreken en presenteren? Dat doe je in een workshop met Anne Spies, in een half uur, een uur of (liever nog) een dagdeel of avond. Elke workshop is interactief en krijgt vorm door de vragen en de inbreng van de deelnemers.

Meer weten »

februari 2019

Het model voor succesvol ondernemerschap

12 februari 2019 @ 19:30 - 21:00
Chain Logistics B.V., Jagersveld 10
Uden, Noord-Brabant 5405 BW Nederland

We willen allemaal de sleutel vinden tot succesvol ondernemerschap. Dat is nog niet zo eenvoudig, maar we kennen vanuit de wetenschap en praktijk wel onderdelen die belangrijk zijn. Hoogleraar Josette Dijkhuizen neemt u mee naar de academische onderbouwing, maar vooral naar de praktijk van alledag. Aan de hand van een model illustreert ze de diverse aspecten waar u direct mee aan de slag kunt gaan.

Meer weten »

mei 2019

Jij maakt het verschil!

15 mei 2019 @ 08:00 - 17:00
Chain Logistics B.V., Jagersveld 10
Uden, Noord-Brabant 5405 BW Nederland

Jaap Bressers Jaap Bressers (1983) is een inspirerend en humoristische spreker die pakkende persoonlijke verhalen linkt aan uitdagingen in organisaties. Thema‚Äôs als omgaan met verandering, leiderschap en het vergroten van je toegevoegde waarde zijn onderwerpen waar hij vol passie over spreekt. Tijdens zijn presentaties weet Jaap als geen ander mensen te raken en inspireren om meer uit hun leven en werk te halen. Zijn boodschap: door net dat beetje anders te doen, kan ook jij het verschil maken. Dat is…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen