Orderverwerking

Aankopen van A tot Z verwerkt

Chain Logistics verzorgt voor uw het gehele orderverwerkingsproces rondom de aankopen van uw producten. Orderverwerking is het totaal van alle administratieve handelingen die er gedaan (moeten) worden vanaf de ontvangst van de order tot en met het gereedmaken van de verzending. Hieronder valt dus ook het inboeken van de order, het orderpikken in het magazijn, het in-, om- en/of verpakken van het product, het regelen van transport of verzending en het opmaken van facturen. Wij nemen u al het werk uit handen.

 

Belangrijke schakel tussen verkoop en logistiek

De afdeling orderverwerking is een van de belangrijkste schakels tussen verkoop en logistiek. Een klant moet immers wel krijgen wat hij heeft gekocht. Het verwerken van orders gebeurt dan ook met uiterste precisie zodat er wordt geleverd wat is besteld. Onze medewerkers hebben nauw contact met de afdelingen planning om de verspreiding van orders op tijd te kunnen laten plaatsvinden.

 

Geautomatiseerde orderverwerking

Chain Logistics werkt met een geavanceerd ERP-systeem waarmee uw orders probleemloos kunnen worden verwerkt. Deze geautomatiseerde orderverwerking zorgt voor tijd- en kostenbesparing voor u, doordat er minder handelingen nodig zijn om orders te verwerken. Tevens kunnen logistieke processen middels dit systeem verder worden geoptimaliseerd. Voordelig voor ons, maar vooral ook voor u en uw klanten.

 

Fulfilment en E-fulfilment

Fulfilment en webshop fulfilment (E-fulfilment) zijn twee van onze specialiteiten. Wij zorgen voor een professionele afhandeling van uw verkopen. Ook kunnen wij meer uit handen nemen met onze 3PL diensten.

 

Uw voordelen

  • Uw orders met aandacht verwerkt
  • Nationaal en internationaal
  • Tijd- en kostenbesparing
  • Geen zorgen over uw orders
Fulfilment
Fulfilment

Fulfilment Wilt u lezen wat fulfilment is of wat fulfilment kost?Lees onze kennis artikelen hierover! Zorgeloos uitbesteden van uw logistiek Fulfilmentbedrijf Chain Logistics begrijpt dat u zich wilt richten op […]

Lees verder
E-fulfillment
E-fulfillment

E-fulfilment Lees over wat e-fulfilment is en wat de kosten van fulfilment zijn in ons kennis artikel. Webshop fulfilment van A tot Z Uw online succes is ook ons succes, […]

Lees verder

Meer weten over onze orderverwerking?

Call to action - afbeelding

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.