Montage

Voor ieder montagevraagstuk een passende oplossing

Kiest u ervoor om de montage van uw producten uit te besteden aan Chain Logistics, dan kiest u voor vakkundigheid, ervaring, kennis en kwaliteit. Onze medewerkers zijn bedreven in hun vak. Wij kunnen u helpen bij ieder montagevraagstuk en denken graag creatief met u mee naar geschikte oplossingen.

Bij Chain zitten we graag al in de conceptfase met u aan tafel om mee te denken over het montageproces. Zo kunnen we de kwaliteit verhogen en de arbeidstijd verlagen. Daarnaast kunnen we u door onze jarenlange ervaring met inkoop ook op dit gebied ondersteunen, waardoor we uw inkoopkosten ook drastisch kunnen verlagen. Voordeel op meerdere gebieden dus!

 

Uitgebreide montageafdeling

Onze uitgebreide montageafdeling is uitgerust met professionele machines, apparatuur en gereedschappen om uw producten vakkundig te kunnen monteren. Daarnaast beschikken we over een groot aantal ervaren, vakkundige monteurs die hun hand niet omdraaien voor complexe producties. Sterker nog: hoe uitdagender, hoe beter!

 

Ervaring in diverse sectoren

In de loop der jaren hebben wij ervaring kunnen opdoen in verschillende sectoren. De diverse technieken die toepasbaar zijn voor uw product, wegen we graag samen met u af, zodat we gezamenlijk tot een optimaal eindproduct komen. Denk hierbij aan lijmtoepassingen, vervaardigen van hulpgereedschappen voor eenvoudige assemblages, e.d.

 

Uw voordelen

  • Oplossingsgericht
  • Ongelimiteerde capaciteit
  • Machinale of handmatige productie
  • Flexibel en transparant
  • Vakkundig en ervaren
  • Kwaliteitswaarborging via Chain Docs

Interesse in onze montagemogelijkheden?

Call to action - afbeelding

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.