Handmatige montagewerkzaamheden | Uw assemblage uitbesteden?

Op de montageafdeling van Chain Logistics voeren we dagelijks met gemiddeld 25 mensen met veel enthousiasme montagewerkzaamheden uit. Afhankelijk van de vraag en behoefte, schalen we op of af. We maken gebruik van een flexibele arbeidspool waar onze klanten op kunnen terugvallen. Dat doen we in een gigantische ruimte die uit twee hallen en een sluis bestaat en bij elkaar 550 vierkante meter telt.

Enkele kenmerken van onze montagewerkzaamheden:

  • Oplossingsgericht
  • Ongelimiteerde capaciteit
  • Machinale of handmatige productie
  • Flexibel en transparant
  • Vakkundig en ervaren
  • Kwaliteitswaarborging via ons online platform Chain Docs

 

Montagewerkzaamheden klantcases

Samenwerking met Beter Bed

"De service van Chain voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen"

Lees meer
Perfecte omdoos voor glazen parfumflesjes

Voor de nieuwe vestiging van een bekend warenhuis voor home- & body-producten, verzorgt Chain Logistics o.a. de assemblage, opslag en distributie van 2 modellen parfumflesjes.

Lees meer
Langetermijnrelatie met Novio

“We schakelen steeds in een vroeg stadium met Chain, zodat ze bij onze productontwikkeling mee kunnen denken in het verpakkingsproces. Zij voeren vervolgens een open tijdcalculatie uit en zetten de activiteiten om in een stuksprijs. Zo weten wij vooraf exact wat we aan kosten hebben”.

Lees meer

Handmatige Montagewerkzaamheden

De montagewerkzaamheden voor onze klanten zijn uiteenlopend en soms complex. Bij de handmatige montage van stopcontacten bijvoorbeeld, schroeven we aan de achterkant een cover waarna we een visuele inspectie uitvoeren. Onze monteurs vouwen het productdoosje handmatig in elkaar waarna we de handleiding en schroeven toevoegen. De diverse technieken die we kunnen toepassen op uw product wegen we samen met u af. Zo komen we samen tot een optimaal eindproduct. Denk aan lijmtoepassingen en het maken van hulpgereedschappen voor eenvoudige assemblages.

Specialist

Als specialist komen we met vernieuwende oplossingen. Een goed voorbeeld van een lijmtoepassing is de unieke uv-lijm die we hebben laten maken voor een parfumlijn. Deze lijm heeft als voordeel dat hij transparant hard wordt. Zo ziet de eindgebruiker niets van het verharden van de lijm. Een lopende band transporteert de flesjes op een spiegel. Met de weerkaatsing van het licht van de UV-lamp worden de flesjes van onderen belicht en kan de lijm uitharden. Een ander treffend voorbeeld van een innotieve oplossing is de door ons ontworpen machine die aluminium en kunststof met elkaar verbindt. Dat hebben we gedaan voor de zeeppompjes van kunstof en met een kraagje van aluminium. Kunststof en aluminium hechten natuurlijk niet. Via twee kleine transportbanden op de machine worden beide onderdelen aangevoerd en wordt automatisch tape aangebracht. Na het plaatsen van de aluminium huls over het onderdeel van kunststof wordt deze aangedrukt. Het is een specifiek en uitzonderlijk geval. Bij hoge productieaantallen zoals in dit voorbeeld zijn processen schaalbaar. Of het nu een kleine of een grote productie betreft en een handmatige of vergaande automatisering: we denken altijd met de klant mee en kiezen een oplossing die past bij uw product.

Verschillende soorten diensten

Niet alle diensten die we leveren rondom montage hoeven complex te zijn. Een voorbeeld: Bij het in- en ompakken van producten openen we bulkverpakkingen van 40 stukken kleding en verpakken we die in kleinere verpakkingen per 10 stuks. Een ander denkbaar project is een promotieactie van een klant waarbij we worden gevraagd in iedere verpakking een attentie te stoppen.

Montage werkzaamheden klanten

D-Drinks
Seepje B.V.
Prokonpack
Modine Uden B.V.
MicroMedia B.V.
KPN B.V.
Weener Plastics Netherlands B.V.
Vespo
Smarter Living
De Kikvorsch
Berlin Packaging Netherlands B.V.
Swiss sense

Kennis en kwaliteit

Onze kennis en kwaliteit richten zich vooral op cosmetica en de spuitgieterij, de dranken- en voedingsmiddelenindustrie en de automotive industrie. Op het moment dat een certificering benodigd is waarover we nog niet beschikken, dan behalen we deze alsnog voor onze klant.

 

Ontzorgen

Iedere klant en iedere opdracht is anders maar onze prioriteit ligt altijd bij het ontzorgen van de klant. De ene klant schrijft op voorhand de inrichting uit. De ander geeft simpelweg de opdracht na bewerking een product in de originele verpakking terug te doen. In het waarborgen van kwaliteit nemen we ongeacht de opdracht een pro actieve houding aan. Laat het product een verkleuring zien? Dan melden we dit direct. Indien nodig, leggen we het product apart. We monteren niet met oogkleppen op en staan juist stil bij de vraag wat we zouden doen als het onze producten zou betreffen. Naast het monteren van producten doen we ook aan herbewerken. Ook dit is een vorm van ontzorgen. Denk aan het verwijderen van bramen in een buis of het verwijderen van loszittende stiksels bij een deken. De dienst herbewerken staat in die zin los van onze dienst monteren. In het geval van herbewerken heeft de klant zelf een probleem geconstateerd en wij lossen dat probleem op.

 

Betrouwbare partner

Als betrouwbare partner denkt iedere monteur van Chain Logistics mee met de klant. Met onze praktische en creatieve insteek vinden we altijd een praktische oplossing. Al in de conceptfase gaan onze monteurs graag met u om de tafel zodat we kunnen meedenken over het montagewerk. Hiermee verhogen we de kwaliteit en verlagen we de arbeidstijd.

 

Vrijblijvende offerte

Na het maken van een vrijblijvende offerte zitten we samen met de klant: wat zijn de wensen? Sommige klanten hebben daar op voorbaat een idee bij, sommigen nog niet. We zijn altijd nieuwsgierig naar fysieke samples: doordat we het product ervaren, weten we nog beter wat er moet gebeuren. We kijken naar de best passende oplossing zodat een product direct goed wordt gepresenteerd. Een tijdsmeting zetten we om naar een stuksprijs. Zo weet de klant van tevoren waar hij of zij aan toe is en wat het gaat kosten. Transparant werken, is het uitgangspunt. Mogen we voor u een vrijblijvende offerte maken? We zijn benieuwd welke specificaties voor jullie van belang zijn. is nog niet alle informatie op voorhand beschikbaar, dan kunnen we werken op basis van nacalculatie.

 

Interesse

Heeft u interesse, een vraag of wenst u meer informatie over onze montage mogelijkheden? Neem dan contact op met één onze medewerkers. We staan u graag te woord. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over de verschillende montagewerkzaamheden die we kunnen uitvoeren.

Interesse in onze montagemogelijkheden?

Call to action - afbeelding

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.