Logistieke dienstverlening

 

Logistiek op zijn best

Een korte definitie van logistiek is ‘de juiste dingen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden tegen minimale kosten’. En dat is nu precies waar wij bij Chain Logistics naar streven. Chain Logistics heeft alle ingrediënten in huis om uw logistiek tot in de puntjes te regelen: jarenlange ervaring, deskundige mensen, de juiste machines en een uitgebreid wagenpark.

 

Diverse disciplines

Wij bieden u een totaalpakket aan logistieke diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

Met andere woorden: Chain Logistics neemt het gehele logistieke proces rondom uw goederen voor zijn rekening en u heeft nergens omkijken naar.

 

One-stop-shopping

In samenwerking met professionele partners, ieder met een eigen specialisatie, bieden wij onze klanten een one-stop-shopping concept. U profiteert van één aanspreekpunt, en kunt ervan op aan dat uw goederen altijd op de meest ideale manier (hetzij tijd, hetzij kwaliteit of prijs), vervoerd worden.

 

Social Enterprise voor logistiek medewerkers

Wat ons ook onderscheidt van andere logistieke bedrijven is dat wij veel waarde hechten aan de sociale kant van ondernemen. Wij zijn een trotse sociale onderneming welke mens en middel respecteert. Investeren in onze medewerkers zien wij dan ook als een must. Wij vinden het bovendien belangrijk om mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt verder te kunnen helpen. Als Social Enterprise bieden wij hen daarom een baan en opleidingsmogelijkheden binnen de logistiek, zodat zij een beter arbeidsperspectief hebben.

 

Waarom Chain Logistics?

Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat er natuurlijk meer goede logistieke bedrijven zijn. Waarom dan toch kiezen voor Chain Logistics? Bij ons werken ervaren professionals die weten wat ze doen. Wij draaien onze hand niet om voor complexe logistieke vraagstukken en bieden u graag kwalitatief hoogstaande oplossingen op maat. Hierbij denken we creatief met u mee en durven we af te wijken van de gebaande paden. Zo garanderen wij een optimale logistieke dienstverlening.

Chain Logistics B.V.
Jagersveld 10
5405 BW  Uden

T | 0413 – 33 02 88
E | sales@chain-logistics.nl

Flexibel

Specifieke oplossingen, waar en wanneer u het wilt.

Europese dekking

Binnen de EU overal uw vracht zorgeloos bezorgd.

Uw wens centraal

Meedenken over uw specifieke wensen met creatieve oplossingen.

Pakketten voordelig versturen?

Economy Express

Extra services

Bent u opzoek naar aanvullende logistieke diensten?

Pallet Express

Mini- Euro of Blokpallets snel en voordelig bezorgd.

Economy Express

Pakketten tot 31,5kg voordelig geleverd.

Postbezorging

Uw brievenpost zorgeloos en aangetekend bezorgd.

Warehousing

Wij beheren uw voorraad, inclusief inventarisatie snel inzichtelijk.

Document bemiddeling

Voor in- en export kunnen wij u voorzien in alle documentatie .

Assemblage & Montage

Van eenvoudige tot aan complexe werkzaamheden, 1 partner.