Logistieke dienstverlening

Een korte definitie van logistiek is ‘de juiste dingen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden tegen minimale kosten’. En dat is nu precies waar wij bij Chain Logistics naar streven: on time, on price. Als logistieke dienstverlener heeft Chain Logistics alle ingrediënten in huis om uw logistiek tot in de puntjes te regelen: jarenlange ervaring, deskundige mensen, de juiste machines en een uitgebreid wagenpark. Dus wilt u uw logistiek uitbesteden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Transport
Transport

Het geeft iedere keer weer een kick om op tijd een zending te bezorgen. On time, on price, dat is waar we voor staan. Transportbedrijf zoals het bedoeld is. Chain Logistics is een transportbedrijf dat doet wat het belooft: het veilig en voordelig van A naar B vervoeren van uw goederen, zowel […]

Lees verder
Logistiek Advies
Logistiek Advies

Onze gezamenlijke kennis, ervaring en passie voor logistiek is wat ons bindt. Dat, én de goede persoonlijke band met elkaar. U heeft logistiek advies nodig? Wij bieden de oplossing voor uw logistieke probleem Chain Logistics is sinds de oprichting uitgegroeid tot een expert op het gebied van logistieke dienstverlening. Met onze jarenlange kennis […]

Lees verder
3PL – Sociale Third Party Logistics
3PL – Sociale Third Party Logistics

3PL – Sociale Third Party Logistics Wilt u meer lezen over 3PL en wat precies onder deze dienstverlening valt?  Lees dan ons artikel genaamd “Wat is 3PL“. 3PL staat voor […]

Lees verder

Diverse disciplines

Wij zijn een betrouwbaar en professioneel logistiek bedrijf met een totaalpakket aan logistieke diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

Met andere woorden: Chain Logistics neemt het gehele logistieke proces rondom uw goederen voor zijn rekening en u heeft nergens omkijken naar. Hierbij vinden we het belangrijk dat we een persoonlijke band opbouwen met onze klanten. Zodat we u altijd met passend advies kunnen helpen. Niet voor niets zijn wij de meest persoonlijke logistieke dienstverlener van Nederland.

 

One-stop-shopping

In samenwerking met professionele partners, ieder met een eigen specialisatie, bieden wij onze klanten een one-stop-shopping concept. U profiteert van één aanspreekpunt, en kunt ervan op aan dat uw goederen altijd op de meest ideale manier (hetzij tijd, hetzij kwaliteit of prijs), vervoerd worden.

 

Social Enterprise voor logistiek medewerkers

Wat ons ook onderscheidt van andere logistieke bedrijven is dat wij veel waarde hechten aan de sociale kant van ondernemen. Wij zijn een trotse sociale onderneming met respect voor mens en middel. Investeren in onze medewerkers zien wij dan ook als een must. Bovendien vinden we het belangrijk om mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt verder te kunnen helpen. Als Social Enterprise bieden wij hen daarom een baan en opleidingsmogelijkheden binnen de logistiek, zodat zij een beter arbeidsperspectief hebben.

 

Waarom Chain Logistics?

Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat er natuurlijk meer goede logistieke bedrijven zijn. Waarom dan toch uw logistiek uitbesteden aan Chain Logistics? Omdat wij ervaren professionals zijn die weten wat ze doen. Wij draaien onze hand niet om voor complexe logistieke vraagstukken en bieden u graag kwalitatief hoogstaande oplossingen op maat. Hierbij denken we creatief met u mee en durven we af te wijken van de gebaande paden. Zo garanderen wij een optimale logistieke dienstverlening. Bij Chain staat u als klant te allen tijde centraal. Luisteren naar uw wensen en persoonlijke aandacht vinden wij dan ook niet meer dan normaal.

Kunnen wij u helpen?

Call to action - afbeelding

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een logistiek vraagstuk dat u wilt bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.