Transportbedrijf

 

Een Transportbedrijf zoals het bedoeld is

Chain Logistics is een transportbedrijf dat doet wat het belooft: het veilig en voordelig van A naar B vervoeren van uw goederen, zowel nationaal als internationaal binnen Europa. Het maakt hierbij voor ons niet uit om wat voor transport het gaat; onze medewerkers regelen alles met eenzelfde deskundigheid en zorgvuldigheid.

 

Uw transport staat voorop

Sommige vormen van transport vragen net wat meer aandacht dan andere. Bijvoorbeeld als het gaat om breekbare ladingen, gevoelige documentatie of transporten waar echt haast bij is. U kunt erop rekenen dat onze medewerkers te allen tijde het belang van uw transport vooropzetten. Zij beschikken bovendien over de vereiste capaciteiten en know how om dit naar wens uit te voeren.

Met ons eigen uitgebreide wagenpark en onze samenwerking met betrouwbare charters, kunnen wij een diversiteit aan goederen transporteren. Wij werken enkel met ervaren en goed opgeleide chauffeurs. Daarnaast zijn wij een transportfirma die uitdagingen niet uit de weg gaat. Wenst u maatwerk? Dan komen wij graag met een passende oplossing. Het draait immers om uw specifieke wensen.

 

Verschillende transportmogelijkheden

Vanuit onze vestigingen in Uden en Nijmegen bieden wij u diverse vormen van transport, zowel nationaal als internationaal binnen Europa. Voor spoedzendingen kiest u voor Direct Express, onze sneltransportdienst. Voor zendingen die minder haast hebben, is onze pakketbezorging uitermate geschikt. Heeft u een of meerdere pallets te verzenden, dan gaat u voor ons voordelige over night pallet transport. Zo bieden wij voor iedere zending een uitkomst.

Chain Logistics B.V.
Jagersveld 10
5405 BW  Uden

T | 0413 – 33 02 88
E | sales@chain-logistics.nl

Flexibel

Specifieke oplossingen, waar en wanneer u het wilt.

Europese dekking

Binnen de EU overal uw vracht zorgeloos bezorgd.

Uw wens centraal

Meedenken over uw specifieke wensen met creatieve oplossingen.

Pakketten voordelig versturen?

Economy Express

Extra services

Bent u opzoek naar aanvullende logistieke diensten?

Pallet Express

Mini- Euro of Blokpallets snel en voordelig bezorgd.

Economy Express

Pakketten tot 31,5kg voordelig geleverd.

Postbezorging

Uw brievenpost zorgeloos en aangetekend bezorgd.

Warehousing

Wij beheren uw voorraad, inclusief inventarisatie snel inzichtelijk.

Document bemiddeling

Voor in- en export kunnen wij u voorzien in alle documentatie .

Assemblage & Montage

Van eenvoudige tot aan complexe werkzaamheden, 1 partner.