Transportbedrijf zoals het bedoeld is.
On time, on price.

Chain Logistics is een internationaal transportbedrijf dat doet wat het belooft: het veilig en voordelig van A naar B vervoeren van uw goederen, zowel in Nederland als binnen de Benelux en de rest van Europa. Het maakt hierbij niet uit om wat voor transport het gaat; ons gedreven personeel regelt alles rondom het vervoer van uw producten met eenzelfde deskundigheid en zorgvuldigheid. Precies zoals u mag verwachten van een transportbedrijf dat specialist is in zijn vakgebied. Wilt u meer leren over wat een transportbedrijf eigenlijk allemaal doet? Lees dat hier.

Uw transport staat voorop

Sommige vormen van transport vragen net wat meer aandacht dan andere. Bijvoorbeeld als het gaat om een nationaal of internationaal transport waar echt haast bij is, of om breekbare ladingen of gevoelige documentatie. Niet alle transportbedrijven kunnen dergelijke ladingen aan, maar bij Chain draaien we onze hand hier niet voor om. Wij verzekeren u dat onze medewerkers altijd het belang van uw transport vooropzetten. Van ontvangst en opslag tot aan vervoer naar, en levering op, de plaats van bestemming; alles heeft hun volle aandacht. Zij beschikken bovendien over de vereiste capaciteiten, faciliteiten (zoals ons eigen wagenpark) en know how om dit naar wens uit te voeren. Snel, betrouwbaar, veilig én voordelig.

Direct transport
Direct transport

Voor spoedzendingen kiest u voor Direct Express, onze Direct Transportdienst.

Pallet transport
Pallet transport

Heeft u een of meerdere pallets te verzenden, dan gaat u voor ons voordelige over night pallet transport.

Pakketbezorging
Pakketbezorging

Voor zendingen die minder haast hebben, maar uiteraard wel veilig en voordelig op hun eindbestemming moeten komen, is onze pakketbezorging uitermate geschikt.

The Chain Fleet

Met ons eigen uitgebreide wagenpark en onze samenwerking met betrouwbare charters, kunnen wij een diversiteit aan goederen transporteren. Wij werken enkel met ervaren en goed opgeleide chauffeurs. Daarnaast zijn wij een transportfirma die uitdagingen niet uit de weg gaat. Wenst u maatwerk? Dan komen wij graag met een passende oplossing. Het draait immers om uw specifieke wensen.

Kunnen wij u helpen?

Call to action - afbeelding

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een logistiek vraagstuk dat u wilt bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Relevante artikelen

19 juni 2018
Uitbreiding wagenpark met nieuwe Scania

Nieuwsbericht afkomstig van Transport-Online: BREDA – “Wij waren in de markt voor een nieuwe 4×2 bakwagen én we hebben uitstekende ervaringen met Scania. Voor wagenparkbeheerder Ralph Vissers van Chain Logistics met vestigingen in Uden en Nijmegen was de keus gauw gemaakt. Na de aanschaf van een G410 bakwagen in 2016 kwam er deze keer een […]

Lees verder
27 januari 2017
Ralph Vissers heeft Chain in zijn DNA

Velen van u zijn reeds jaren klant en partner van Chain Logistics. Veelal dagelijks heeft u contact met een van de medewerkers van Chain en toch zijn sommige van ons nog onbekend bij u en uw collega’s. In het artikel ‘Maak kennis met’ kunt u de komende maanden kennis maken met de mensen achter de […]

Lees verder