Transportbedrijf zoals het bedoeld is.
On time, on price.

Chain Logistics is een internationaal transportbedrijf dat doet wat het belooft: het veilig en voordelig van A naar B vervoeren van uw goederen, zowel in Nederland als binnen de Benelux en de rest van Europa. Het maakt hierbij niet uit om wat voor transport het gaat; ons gedreven personeel regelt alles rondom het vervoer van uw producten met eenzelfde deskundigheid en zorgvuldigheid. Precies zoals u mag verwachten van een transportbedrijf dat specialist is in zijn vakgebied. Wilt u meer leren over wat een transportbedrijf eigenlijk allemaal doet? Lees dat hier.

Uw transport staat voorop

Sommige vormen van transport vragen net wat meer aandacht dan andere. Bijvoorbeeld als het gaat om een nationaal of internationaal transport waar echt haast bij is, of om breekbare ladingen of gevoelige documentatie. Niet alle transportbedrijven kunnen dergelijke ladingen aan, maar bij Chain draaien we onze hand hier niet voor om. Wij verzekeren u dat onze medewerkers altijd het belang van uw transport vooropzetten. Van ontvangst en opslag tot aan vervoer naar, en levering op, de plaats van bestemming; alles heeft hun volle aandacht. Zij beschikken bovendien over de vereiste capaciteiten, faciliteiten (zoals ons eigen wagenpark) en know how om dit naar wens uit te voeren. Snel, betrouwbaar, veilig én voordelig.

Direct transport
Direct transport

Voor spoedzendingen kiest u voor Direct Express, onze Direct Transportdienst.

Pallet transport
Pallet transport

Heeft u een of meerdere pallets te verzenden, dan gaat u voor ons voordelige over night pallet transport.

Pakketbezorging
Pakketbezorging

Voor zendingen die minder haast hebben, maar uiteraard wel veilig en voordelig op hun eindbestemming moeten komen, is onze pakketbezorging uitermate geschikt.

Koeriersdienst
Koeriersdienst

Een koeriersdienst bezorgt de door u aangeboden pallets op het gewenste adres. Als koeriersbedrijf kan Chain Logistics u met dit logistieke vraagstuk ondersteunen.

Koeriersdienst
Sneltransport
Sneltransport

Dankzij het sneltransport van Chain Logistics bent u verzekerd van vervoer van uw goederen door een betrouwbare partner.

Voor spoedzendingen –nationaal of internationaal- kun je op ieder moment met ons schakelen. Indien gewenst, laten we de ontvanger van tevoren weten dat we bijna op de stoep staan. De klant bepaalt zelf hoe ver de informatievoorziening gaat, binnen onze flexibele organisatie is veel mogelijk en is alles maatwerk. Sommigen willen alleen weten dat de zending is bezorgd, dat kan ook. Voor pakketten maken we gebruik van track and trace met de hulp van GLS en FedEx.

Bedrijven die Chain Logistics inschakelen, zien ons als een verlengstuk van hun bedrijf. Daarom verplaatsen we ons in uw klanten. Hoe willen zij dat breekbare producten worden vervoerd? Deze zetten we niet bij elkaar in een grote vrachtwagen, de kans dat er dan iets fout gaat is te groot. Breekbare producten vervoeren we met extra aandacht in een kleinere bakwagen.

Iedereen moet doen waar hij of zij het beste in is. Daarom doen we niet alles 100 procent zelf en hebben we een netwerk om ons heen opgebouwd waarmee we samenwerken. Hierdoor verkopen we zo min mogelijk nee. Iedere partner uit ons netwerk biedt dezelfde service als wij.

Een zending die bijvoorbeeld naar Zwitserland gaat en langs de douane moet, kunnen wij eenvoudig regelen mede dankzij onze ingangen bij douanekantoren. Een containerzending doen we niet zelf, maar kunnen we wel regelen. Het aannemen van grootschalige projecten is onze kracht. Voor zendingen die officieel afgetekend moeten worden, hebben wij personeel met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

We vervoeren alles behalve ADR en gekoelde transporten. Wij weten waar we sterk in zijn en dat is spoedtransport en distributiewerk van stukgoed. Dit doen we in combinatie met warehousing en assamblage. Dit maakt van ons een krachtig bedrijf voor veel klanten.

The Chain Fleet

Met ons eigen uitgebreide wagenpark en onze samenwerking met betrouwbare charters, kunnen wij een diversiteit aan goederen transporteren. Wij werken enkel met ervaren en goed opgeleide chauffeurs. Daarnaast zijn wij een transportfirma die uitdagingen niet uit de weg gaat. Wenst u maatwerk? Dan komen wij graag met een passende oplossing. Het draait immers om uw specifieke wensen.

Bestelwagen
Bestelwagen

130 x 100 x 100 cm
Max. 1 europallet
Max. 1 blokpallet
Max. laadvermogen: 756 kg

Lees verder
Bestelbus
Bestelbus

320 x 150 x 170 cm
Max. 4 europallets
Max. 3 blokpallets
Max. laadvermogen: 1.215 kg

Lees verder
Kleine bakwagen
Kleine bakwagen

420 x 200 x 220 cm
Max. 8 europallets
Max. 6 blokpallets
Max. laadvermogen: 580 kg

Lees verder
Grote bakwagen (Motorwagen)
Grote bakwagen (Motorwagen)

750 x 240 x 250 cm
Max. 18 europallets
Max. 14 blokpallets
Max. laadvermogen: 8.360 kg

Lees verder
Trekker / oplegger
Trekker / oplegger

1360 x 240 x 250 cm
Max. 33 europallets
Max. 26 blokpallets
Max. laadvermogen: 31.519 kg

Lees verder

Kunnen wij u helpen?

Call to action - afbeelding

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een logistiek vraagstuk dat u wilt bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Relevante artikelen

19/06/2018
Uitbreiding wagenpark met nieuwe Scania

Nieuwsbericht afkomstig van Transport-Online: BREDA – “Wij waren in de markt voor een nieuwe 4×2 bakwagen én we hebben uitstekende ervaringen met Scania. Voor wagenparkbeheerder Ralph Vissers van Chain Logistics […]

Lees verder
27/01/2017
Ralph Vissers heeft Chain in zijn DNA

Velen van u zijn reeds jaren klant en partner van Chain Logistics. Veelal dagelijks heeft u contact met een van de medewerkers van Chain en toch zijn sommige van ons […]

Lees verder