Transportbedrijf zoals het bedoeld is.
On time, on price.

Chain Logistics is een transportbedrijf dat doet wat het belooft: het veilig en voordelig van A naar B vervoeren van uw goederen, zowel nationaal als internationaal binnen Europa. Het maakt hierbij voor ons niet uit om wat voor transport het gaat; onze medewerkers regelen alles met eenzelfde deskundigheid en zorgvuldigheid.

Uw transport staat voorop

Sommige vormen van transport vragen net wat meer aandacht dan andere. Bijvoorbeeld als het gaat om transporten waar echt haast bij is, of om breekbare ladingen of gevoelige documentatie. U kunt erop rekenen dat onze medewerkers te allen tijde het belang van uw transport vooropzetten. Zij beschikken bovendien over de vereiste capaciteiten en know how om dit naar wens uit te voeren.

Direct transport
Direct transport

Voor spoedzendingen kiest u voor Direct Express, onze Direct Transportdienst.

Pallet transport
Pallet transport

Heeft u een of meerdere pallets te verzenden, dan gaat u voor ons voordelige over night pallet transport.

Pakketbezorging
Pakketbezorging

Voor zendingen die minder haast hebben, maar uiteraard wel veilig en voordelig op hun eindbestemming moeten komen, is onze pakketbezorging uitermate geschikt.

The Chain Fleet

Met ons eigen uitgebreide wagenpark en onze samenwerking met betrouwbare charters, kunnen wij een diversiteit aan goederen transporteren. Wij werken enkel met ervaren en goed opgeleide chauffeurs. Daarnaast zijn wij een transportfirma die uitdagingen niet uit de weg gaat. Wenst u maatwerk? Dan komen wij graag met een passende oplossing. Het draait immers om uw specifieke wensen.

Kunnen wij u helpen?

Call to action - afbeelding

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een logistiek vraagstuk dat u wilt bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.