Fulfilment

Wilt u lezen wat fulfilment is of wat fulfilment kost?Lees onze kennis artikelen hierover!

Zorgeloos uitbesteden van uw logistiek

Fulfilmentbedrijf Chain Logistics begrijpt dat u zich wilt richten op ondernemen, en niet op alle randzaken die komen kijken bij de afwikkeling van uw verkopen. Dus waarom zou u dan niet uw fulfilment uitbesteden? Fulfilment is een van onze specialiteiten. Wij nemen u al het logistieke werk rondom aankopen van uw producten uit handen en u heeft nergens meer omkijken naar!

Maar wat doen wij dan eigenlijk als fulfilment partner? Fulfilment is het uitbesteden van de logistieke aspecten die komen kijken bij de aankoop van handelswaar. We houden ons dus niet bezig met de verkoop van uw producten, maar om de gehele verwerking ervan: het inslaan, opslaan en verzenden. Dit proces van orderverwerking gaat in een aantal stappen:

Ten eerste ontvangen en controleren wij de door u aangeleverde voorraad. Vervolgens bieden wij u een veilige opslagplaats voor uw producten. Dat is al één zorg minder, want u hoeft niet meer na te denken over uw voorraad. Die beheren wij voor u. Komt er een order binnen, dan gaat onze molen verder draaien. We halen de artikelen uit ons warehouse en zorgen voor eventuele toevoegingen (bijvoorbeeld passende marketing materials) of (gedeeltelijke) assemblage. Hierna voorzien we uw producten van de juiste verpakking, en maken alle bestellingen gereed voor verzending. Als laatste worden de artikelen gelabeld en verzonden of vervoerd naar hun eindbestemming.

En zo zorgen wij er met onze fulfilment voor dat u dus ook geen omkijken meer heeft naar de hierbij behorende logistiek. Kortom: echt álles wordt voor u tot in de puntjes geregeld!

 

E-fulfilment

Ook voor het uitbesteden van uw volledige webshop logistiek, de zogenoemde e-fulfilment, bent u bij ons aan het juiste adres. Het gehele logistieke proces rondom de online aankopen nemen wij voor onze rekening. Snel, betrouwbaar en vakkundig.

 

Uw voordelen

  • Niet nadenken over uw voorraden
  • De verwerking van uw verkopen van A tot Z geregeld
  • Nationaal en internationaal

Gerelateerde diensten

Veelgestelde vragen over onze fulfillment diensten

Voor bedrijven die hun onderneming succesvol willen runnen en zich niet met logistiek willen bemoeien, zijn wij de juiste partij. Chain Logistics heeft de ruimte, de middelen, de kennis en de kunde. Bedrijven zien ons als het verlengstuk van hun eigen bedrijf, doordat we hen alles onder één dak aanbieden en met hen meedenken.

We spreken van volumevoordeel bij het stapelen van diensten. Kies je voor opslag, assemblage én distributie, dan leidt dat tot een verbeterde prijsstelling. Daarbij geldt ook: Hoe meer pallets, hoe goedkoper het tarief.

De doorlooptijd varieert enorm. Voor sommige bedrijven vervaardigen wij van componenten complete producten waarna ze in het warehouse komen. Producten zoals stopcontacten, parfumflesjes en matrassen staan hier soms een jaar, terwijl andere producten na het lossen direct weer worden vervoerd. Dat zijn vaak producten die we vanuit een zeecontainer op pallets zetten. Producten die als een bulkpartij worden ingekocht, leveren wij gefaseerd weer uit op basis van bestelling.

Ons warehouse kent 4000 vierkante meter oppervlakte en is 12 meter hoog. Nog beter gezegd: het warehouse telt 7000 palletplaatsen.

We slaan geen geconditioneerde goederen op. Hetzelfde geldt voor ADR-goederen.

Iedere klant heeft toegang tot de web portal die inzicht geeft in de eigen voorraad en waar ook nieuwe opdrachten kunnen worden ingeschoten. In de portal geeft de klant tevens aan wat moet worden aangeleverd, opgehaald of gewijzigd.

We maken gebruik van partnerships bij groeperingen van vrachten of bij een internationale oversteek. We kennen de specialismes van andere transportbedrijven en regelen de meest voordelige manier van vervoer voor klanten. Dat kan zeevracht zijn, luchtvracht, pakketdienst, palletdistributie. Wij zijn het portaal voor de klant en vinden de juiste kanalen, ongeacht de logistieke vraag.

Meer weten over fulfilment?

Call to action - afbeelding

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.