Sneltransport

Dankzij het sneltransport van Chain Logistics bent u verzekerd van vervoer van uw goederen door een betrouwbare partner. Met ons wagenpark ondersteunen we bedrijven op een veilige en zorgvuldige manier: we staan voor duurzame relaties met onze klanten. Het soort goederen dat we voor onze klanten vervoeren, is divers en varieert van werktafels tot bedden en airco’s. Het enige soort vervoer waarbij we niet ondersteunen, is veetransport. In onze werkzaamheden maken we steeds meer gebruik van een (internationaal) netwerk, waardoor we snel en efficient op de vragen van klanten kunnen inspelen.  Wilt u met spoed een gekoeld medicijn naar Barcelona laten vervoeren? Wij pakken deze opdracht en nog veel meer van dit soort opdrachten direct voor u op.

 

Ons werkgebied

Ons werkgebied varieert van het hoge noorden van Ierland en Schotland tot Oost-Europa. Ook verzorgen we spoedtransport naar bijvoorbeeld Istanbul. Waar uw zending ook naartoe moet binnen Europa, wij nemen het transport voor u uit handen.

Dit is Chain Logistics

Bedrijven kiezen bij sneltransport voor Chain Logistics vanwege onze landelijke dekking en netwerk binnen Europa. Ook onze jarenlange ervaring speelt hierin een belangrijke rol. Onze klanten zoeken zekerheid en snelheid als het gaat om de eindbestemming van hun zending. Per mail of via de telefoon informeren zij ons over een zending die moet spoed moet worden geleverd. Die spoed kan te maken hebben met het behalen van een strakke deadline, of met het voorkomen van een productiestop: een levering moet snel op de plaats van bestemming zijn omdat anders sprake is van stilstand in de productie. Het realiseren van een spoedzending is minder kostenintensief dan stilstand. Via regulier transport arriveert het onderdeel of het product dat moet worden geleverd, niet op het afgesproken tijdstip. Spoedtransport is duurder dan regulier transport, maar Chain Logistics biedt de garantie dat de goederen op tijd en veilig worden vervoerd via een betrouwbaar netwerk en tegen een scherp tarief. U kiest voor zekerheid, of het nu goed om een kleine of grote zending. Zelfs de route die een doosje met vijf bouten aflegt, kunt u gedurende de complete route live volgen. Het gevoel van zekerheid is voor veel bedrijven de doorslaggevende factor om te kiezen voor Chain Logistics bij sneltransport. Wilt u een belangrijke, juridische brief laten bezorgen in Berlijn? Wij nemen de opdracht met zorg op ons. We halen de zending op en rijden rechtstreeks naar de plaats van bestemming, op de afgesproken tijd.

Wij voeren sneltransport uit voor

Beter Bed
Maxxis International
Omron Nederland
RESER
Fritom Group

We hebben ook een artikel geschreven over onze samenwerking met Beter Bed.

 

In de markt bestaat grote waardering voor onze service in sneltransport in Nederland en andere landen in Europa. We leveren een hoge performance en dat is precies de reden dat klanten bij ons aankloppen. Daar zijn we ook trots op. Een klant met een probleem, bieden we een service van snel en flexibel acteren. Iedere mail die bij ons binnenkomt en waarbij sprake is van spoedtransport, beantwoorden we binnen een kwartier. In die reactie staan ook de kosten vermeld. We herkennen de rode seinen direct. Daarbij hanteren we een open kostenstructuur. De klant weet vooraf precies wat een rit kost. We doen wat we beloven. Indien sprake is van vertraging vanwege een file op de weg, dan informeren we de klant pro-actief. Dit zijn enkele bedrijven waarvoor we sneltransport uitvoeren:

Veelgestelde vragen

We spreken van een reactietijd. De gemiddelde reactietijd na het inschakelen van onze koeriersdienst, is een half uur. Is een groter voertuig zoals een vrachtwagen gewenst voor snel transport, dan is de gemiddelde reactietijd een uur tot anderhalf uur, vaak sneller. Onze collega’s op de afdeling Planning reageren zo snel mogelijk.

Chain Logistics kan voor u ook het eventueel benodigd standaard voorradig verpakkingsmateriaal organiseren. Denk aan stukken karton, of een schuimrubber deken. Iedere zending regelen wij met zorg. Natuurlijk is dat ook het geval bij dedicated sneltransport, waarbij geen sprake is van verstoring van een andere lading. Gelden er specificaties bij een koeltransport, dan nemen we de juiste middelen mee. Wanneer u voor sneltransport kiest, dan ontzorgen wij u met het oppakken van de zending die u 24/7 aan ons kunt doorgeven. Onze chauffeurs weten precies hoe ze op de juiste manier met de zending moeten omgaan.

Chain Logistics werkt op basis van de Algemene Vervoercondities (AVC/CMR). Indien de klant dat wenst, kunnen we het transport extra verzekeren.

–Chain Logistics hanteert vooraf een vaste prijs
–Europees dekkend
–In de meeste gevallen is binnen 45 minuten een chauffeur op locatie
–Goedkoop en snel door partnership met andere professionele koeriersbedrijven

Dit doen wij nog meer op transportgebied

Groupage: Het groeperen van zendingen gebeurt steeds vaker. Bij groupage is sprake van overnight transport waarbij meerdere zendingen met elkaar worden gecombineerd in één vracht. Dit is een minder kosten intensieve optie voor het vervoeren van uw zending, omdat sprake is van een overslagmoment en uw vracht vaak pas de volgende dag wordt geleverd.
One way: Bij een one way zending betaalt u als klant slechts vijftig procent van de kosten van het traject. Als vervoerder bepalen wij wanneer er wordt geladen en gelost. We behouden de regie omdat meerdere vrachten met elkaar worden gecombineerd. Dit gebeurt overigens altijd in samenspraak met de klant.
ADR: Met behulp van ons netwerk aan partner richten we ADR-vrachten met gevaarlijke stoffen in. Alleen de meest ervaren en gekwalificeerde chauffeurs worden ingezet, zodat u kunt rekenen op de beste kwaliteit ADR transport.
Gekoeld transport: In het vervoer van gekoelde producten voldoen we aan alle voorwaarden, de keuringen zijn gewaarborgd. Het transport varieert van vis tot medicijnen. Het gekoeld transport bieden we aan tot – 18 graden. Ambient producten die buiten de koeling of het vriesvak bewaard kunnen worden, vervoeren we tussen de 15 en 25 graden.
Koeriersdiensten:  Het bezorgen van zakelijke pakketten en pallets op het juiste moment op de juiste plek doen we behalve voor reguliere goederen ook voor kwetsbare goederen. De levertijd hangt af van de plaats en het land van bestemming.
Luchtvracht:
Ook luchtvracht handelen we van A-tot-Z af. Dat geldt voor de verpakking en ook voor het voor- en na transport. Chain Logistics verzorgt daarbij ook de benodigde douane-vraagstukken. Bij luchtvracht geldt dat we een veelvoud van type goederen kunnen organiseren, inclusief afwijkende maten. Voor ieder type hebben we een wereldwijde, snelle en flexibele oplossing. Al onze partners voldoen aan de Nederlandse en Europese regelgeving en zijn tevens AEO-gecertificeerd.
Sneltransport: Over sneltransport heeft u in dit artikel al het een en ander kunnen lezen. Bedrijven kiezen voor sneltransport van Chain Logistics vanwege de betrouwbaarheid en de snelheid van onze service. Een product met spoed naar bijvoorbeeld een fabriekslocatie brengen, is minder kostenintensief dan stilstand in de fabriek.

Interesse in ons sneltransport?

Call to action - afbeelding

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een vraagstuk dat u wilt bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

The Chain Fleet

Met ons eigen uitgebreide wagenpark en onze samenwerking met betrouwbare charters, kunnen wij een diversiteit aan goederen transporteren. Wij werken enkel met ervaren en goed opgeleide chauffeurs. Daarnaast zijn wij een transportfirma die uitdagingen niet uit de weg gaat. Wenst u maatwerk? Dan komen wij graag met een passende oplossing. Het draait immers om uw specifieke wensen. In dit artikel komt u te weten hoe wij ons wagenpark de komende jaren verduurzamen.

Bestelwagen
Bestelwagen

130 x 100 x 100 cm
Max. 1 europallet
Max. 1 blokpallet
Max. laadvermogen: 756 kg

Lees verder
Bestelbus
Bestelbus

320 x 150 x 170 cm
Max. 4 europallets
Max. 3 blokpallets
Max. laadvermogen: 1.215 kg

Lees verder
Kleine bakwagen
Kleine bakwagen

420 x 200 x 220 cm
Max. 8 europallets
Max. 6 blokpallets
Max. laadvermogen: 580 kg

Lees verder
Grote bakwagen (Motorwagen)
Grote bakwagen (Motorwagen)

750 x 240 x 250 cm
Max. 18 europallets
Max. 14 blokpallets
Max. laadvermogen: 8.360 kg

Lees verder
Trekker / oplegger
Trekker / oplegger

1360 x 240 x 250 cm
Max. 33 europallets
Max. 26 blokpallets
Max. laadvermogen: 31.519 kg

Lees verder

Gevestigd in Uden

Gerelateerde pagina’s

Relevante artikelen

29/08/2023
Ook na de Brexit arriveren producten van Funtime Gifts op plek van Europese bestemming

Soms doen zich situaties voor die om een creatieve oplossing vragen. Tim Jansen, manager Bedrijfsbureau bij Chain Logistics: “Vanwege de Brexit kan het gekke scenario zich voordoen dat het goedkoper […]

Lees verder
07/07/2023
Chauffeurs Chain verzorgen transport van en naar 20 brouwerijen

Chauffeurs van Chain Logistics parkeren tegenwoordig hun vrachtwagen bij verschillende bierbrouwerijen in Nederland. Dat doet Chain voor UNWRAPP, een concept van Dock4 dat bierboxen samenstelt met een specifieke bierstijl. Merijn […]

Lees verder
20/06/2023
Over tien jaar wil Chain Logistics een uitstootvrij wagenpark hebben

Sinds een paar weken kunt u chauffeurs van Chain Logistics in een Scania P360 4×2 HEV voorbij zien rijden. Daarmee zet Chain de eerste stap naar het verduurzamen van ons […]

Lees verder