Distributie en mailing

Op het juiste moment, op de juiste plaats bezorgd

Het resultaat van uw mailing is onder meer afhankelijk van de juiste levering. De distributie is daarbij van groot belang. Bij Chain Logistics zijn wij volledig betrokken bij het succes van uw mailingcampagne. Wij doen er dan ook alles aan om te zorgen dat alles op het juiste moment, op de juiste plaats wordt afgeleverd.

Wanneer u een mailing wilt versturen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bezorgen uw mailing op ieder gewenst adres. Per post of met ons eigen wagenpark. Indien gewenst kunnen we uw mailing ook voor u opmaken, personaliseren en verpakken en/of labelen.

 

Speciale goederen

Voor speciale goederen, zoals computerapparatuur of sieraden, is vaak een wat meer persoonlijke aanpak gewenst. Dat begrijpen wij bij Chain maar al te goed. Wij denken daarom graag met u mee over passende (maatwerk) oplossingen voor dergelijke distributie. Zo kunnen wij slimme routes inrichten die qua tijd en kilometers voordelig voor u kunnen uitpakken, of bijvoorbeeld specifieke afleveradressen voorrang verlenen. Heeft u andere specifieke wensen? Alles is bespreekbaar.

Op het afleveradres kunnen wij uw goederen bij een vooraf doorgegeven contactpersoon persoonlijk overhandigen, meehelpen met installatie of desgewenst afval retour nemen.

Kortom: vrijwel alles is mogelijk qua distributie transport en mailing. Wij vertellen u er graag meer over.

 

Uw voordelen

  • Voordelige bezorging: aantrekkelijke tarieven
  • Alle werkdagen op ieder gewenst tijdstip
  • Betrouwbare track & trace
  • Flexibele en specifieke (maatwerk)oplossingen
  • Nationaal en Internationaal

Meer weten over onze distributie en mailing?

Call to action - afbeelding

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.