Assemblagebedrijf

Onze jarenlange ervaring met assemblage werkzaamheden stelt ons in staat kwaliteit te leveren en snel te werken. Op de assemblage- en montageafdeling beschikken we over gemotiveerde medewerkers met kennis en professionele machines en apparatuur.

De mogelijkheden op het gebied van assembleren zijn groot. Voor onze klanten kunnen we:

 • Monteren
 • Verpakken
 • Etiketteren
 • Labelen en sluiten
 • Sealen
 • Herbewerken
 • Kwaliteitscontroles uitvoeren en sorteren

Uiteindelijk kunnen we ook alle producten verzendklaar maken en kunnen ze door ons naar de plek van bestemming worden gebracht.

Wij ontzorgen. De voordelen van assemblagewerkzaamheden uitbesteden:

 • Verkorte doorlooptijden
 • Tijd- en kostenbesparing
 • Deskundige kennis en jarenlange ervaring
 • Vereenvoudiging van uw interne logistiek
 • Hoge kwaliteit en snelheid

 

Klantcases voor Assemblage werk

Beter Bed

"De service van Chain voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen"

Lees meer
Perfecte omdoos voor glazen parfumflesjes

Voor de nieuwe vestiging van een bekend warenhuis voor home- & body-producten, verzorgt Chain Logistics o.a. de assemblage, opslag en distributie van 2 modellen parfumflesjes.

Lees meer
Langetermijnrelatie met Novio

“We schakelen steeds in een vroeg stadium met Chain, zodat ze bij onze productontwikkeling mee kunnen denken in het verpakkingsproces. Zij voeren vervolgens een open tijdcalculatie uit en zetten de activiteiten om in een stuksprijs. Zo weten wij vooraf exact wat we aan kosten hebben”.

Lees meer

Meer dan verpakken

Wilt u uw producten niet alleen door ons laten verpakken en bijvoorbeeld ook laten monteren en verzenden? Samen kijken we samen naar de meest optimale invulling voor uw specifieke product. Bent u er nog niet over uit of we producten per 10 of per 100 stuks mogen verpakken? Dan werken we op basis van nacalculatie. We hebben de ruimte, de juiste machines en indien nodig schaffen we de juiste verpakkingsdoosjes voor u aan. We adviseren over de ideale verpakkingsvorm voor een optimale vulling, de meest geschikte labels en een aantrekkelijke presentatie van uw product.

Productieproces

Ieder productieproces draait om een veilige en betrouwbare manier van werken en een goed eindproduct dat straks in de winkel ligt. Op de assemblageafdeling kunnen we ieder uniek product in elkaar zetten, stickeren en iedere omdoos een label geven. De pallets waar we de dozen op plaatsen, worden gesealed en gaan vervolgens naar de opslag. Het ene bedrijf kiest ervoor een product per klant te verkopen. Andere bedrijven – vaak met webshop – verkopen producten als bulk. Iedere opdracht wordt op maat uitgevoerd. Wij beoordelen op welke manier de producten het gunstigst vervoerd kunnen worden: via pakketpost of volledige pallets.

Controle van kwaliteit

Assemblage draait bij Chain Logistics om het ontzorgen van klanten. Wanneer zij ons vragen een controle van kwaliteit te doen, dan voeren we die uit. We controleren bijvoorbeeld of de aardepin van een stopcontact naar behoren werkt. Een andere soort kwaliteitscontrole is onderzoeken of de kinderbeveiliging naar behoren functioneert. Bij het inpakken van parfumflessen controleren onze monteurs het glaswerk. Bevinden zich misschien luchtbellen in het glaswerk? Hecht het drukwerk wel goed op de folie?

Eindproduct

Geen klant is hetzelfde en specificaties rondom een eindproduct verschillen. Uiteindelijk is de wens van iedere klant wel hetzelfde: een eindproduct in de winkel hebben liggen om te verkopen. Wat de klant niet wil, is stilstaan bij de vraag welke componenten we gebruiken en hoe het product en de verpakking in elkaar gezet moeten worden. Heeft de klant een probleem of vraag? Als specialist zijn we flexibel, hebben we de handen en de creativiteit in huis en denken we met de klant mee. Vreest een metaalbewerkingsbedrijf dat tijdens het frezen niet alle bramen handmatig uit een buis zijn verwijderd? Natuurlijk komen we met een passende oplossing. Wij voeren de controle uit, leggen de buizen met bramen apart en bewerken die opnieuw met handgereedschap. Bevinden zich stiksels aan dekens? Wij controleren het handmatig en knippen de pluisjes weg. Het zijn twee compleet verschillende processen maar de aanpak en het doel zijn hetzelfde: denken in mogelijkheden, het probleem van de klant oplossen en het eindproduct verzendklaar maken.

 

Bedrijven waar wij assemblage werkzaamheden voor uitvoeren

Swiss Sense
Berlin Packaging
De Kikvorsch
Smarter Living
Seepje B.V.
D-Drinks B.V.
Prokonpack
Modine Uden B.V.
MicroMedia B.V.
KPN
Weener Plastics Netherlands B.V.
Vespo

Sociaal ondernemen

Bij Chain Logistics geloven we dat iedereen moet ondernemen waar hij of zij goed in is. Onze klanten zijn goed in de marketing rondom hun product. Wij helpen hen bij de assemblage, de opslag en het vervoer van het product naar de eindbestemming. Daarbij geven we ook ruime aandacht aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Sociaal ondernemen is een onmisbare pijler in onze bedrijfsvoering. Niet alle productie werkzaamheden kunnen door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden uitgevoerd, daarom beschikken we over een divers personeelsbestand. Onze mensen helpen en ondersteunen elkaar waar nodig. Wat we doen, doen we met z’n allen.

Flexibel assemblagebedrijf

Klanten omschrijven ons als een flexibel assemblagebedrijf. Bij de inrichting van het productieproces gaan we uit van handmatige assemblage. De machines die we gebruiken, zijn geen vervanging van werkzaamheden. De vraag of een product kan worden bewerkt door een machine, hangt af van het totaal aantal te produceren stuks. Iedere klant mag van ons een pro-actieve houding verwachten, kan het slimmer, sneller, beter? Dan doen we dat, in ieders’ belang. Een supermarkt bijvoorbeeld, ziet een consumentenproduct graag in kleine hoeveelheden verpakt en niet in grote aantallen. Dan zorgen we dat bij het verpakken slechts enkele flesjes bij elkaar zitten in een plastic bundel. Bij het bundelen gaan de producten door de bundelpakker. De plastic folie vormt zich via verkrimping om de flesjes. Voor het inkorten van pallets van kunststof schaften we een knipbank aan, zodat de porten op lengte kunnen worden ingekort. De voorbeelden spreken voor zichzelf: Bij de inrichting van ieder proces zijn we flexibel en kunnen we met iets nieuws komen. U vraagt, wij draaien.
 

Montage
Montage

Kwaliteit is waar ik en mijn collega’s voor staan. We gaan altijd voor perfectie, iedere dag weer. Kim, medewerker assemblage Handmatige montagewerkzaamheden | Uw assemblage uitbesteden? Op de montageafdeling van […]

Lees verder
Co-packing: In/om verpakken
Co-packing: In/om verpakken

Wat voor de klant belangrijk is, is dat zijn producten met de grootste zorg worden behandeld. Maar dat is iets wat voor ons gewoonweg vanzelfsprekend is. Co-packing Verpakkingsbedrijf: Het In-, […]

Lees verder
Kwaliteitscontrole & sorteren
Kwaliteitscontrole & sorteren

Bij Chain gaan we voor topresultaten en niets minder. Zowel in ons werk, als in onze zakelijk en persoonlijke relaties met collega’s en klanten. Team kwaliteitscontrole Kwaliteitscontrole & Sorteren Kwaliteit […]

Lees verder

Interesse in onze assemblagemogelijkheden?

Call to action - afbeelding

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.