Warehousing Nederland | Hulp bij warehouse management

Meer weten over wat warehousing is? Lees ons kennis artikel.

Professionele en betrouwbare (pallet) opslag nodig?

Voor een tijdelijke of structurele opslag en distributie van goederen, bent u bij Chain Logistics aan het juiste adres. Wij slaan uw producten niet alleen professioneel en vakkundig op, maar verzorgen ook het beheer van uw voorraad, de orderpicking en nog veel meer ... Bovendien bent u voordelig uit, want u betaalt bij ons enkel voor de daadwerkelijk gebruikte ruimte in ons warehouse. Zo hoeft u dus zelf niet te investeren in personeel en locatie, waardoor uw logistieke kosten dalen!

Indien gewenst, kan de registratie van uw product in ons logistiek pakket Dynamics NAV opgenomen worden en kunnen wij daarnaast ook uw periodieke telling verzorgen. Dit betekent dat het voorraadbeheer altijd up to date is.

Wij verzekeren u dat de opslag van uw goederen bij ons meer dan veilig is. Ons ruime magazijn is namelijk voorzien van een alarmsysteem klasse 2 én van 24-uurs camerabewaking. Hiermee hebben we te allen tijde inzichtelijk wat er gaande is in het warehouse.

 

(Zakelijke) opslag op maat met onze warehousing

Onze warehousing wordt als maatwerkproduct voor u samengesteld. De tarieven zijn afhankelijk van het type opslaglocatie, de benodigde hoeveelheid opslaglocaties en diverse andere factoren. Zoals gezegd betaalt u enkel voor de daadwerkelijk gebruikte ruimte in ons warehouse, zo betaalt u dus nooit teveel!

Wij werken met geautomatiseerde systemen die nauwkeurig uw voorraad bijhouden. U kunt erop rekenen dat alles wat eraf gaat of erbij komt, wordt geregistreerd en dat uw voorraad altijd klopt. Met een druk op de knop weten we de status van dat moment.

Chain Logistics is uw ideale partner voor zakelijke opslag en voorraadbeheer. En zoekt u een partij voor het legen van zeecontainers, de opslag van willekeurige producten óf het ompakken van producten? Ook deze taken nemen wij u graag uit handen met passende maatwerkoplossingen!

 

Meer dan alleen warehousing

Maar Chain doet dus veel meer dan alleen opslag en beheer. Zo bieden wij ook diverse transportmogelijkheden binnen Nederland, de Benelux en de rest van Europa, inclusief sneltransport. Daarnaast ondersteunen we uw supply chain met onze verschillende added services zoals orderverwerking, reshoring, inkoopondersteuning, direct mailing en distributie & mailing.

Neem voor meer informatie over al onze diensten vrijblijvend contact met ons op.

Kunnen wij u helpen?

Call to action - afbeelding

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een logistiek vraagstuk dat u wilt bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.