Warehousing

Professionele en betrouwbare (pallet) opslag nodig?

Bij Chain Logistics slaan we uw goederen professioneel en vakkundig op. Tijdelijk of structureel, bij ons zijn ze áltijd in goede handen. Bovendien bent u voordelig uit, want u betaalt bij ons enkel voor de daadwerkelijk gebruikte ruimte in ons warehouse. Zo hoeft u dus zelf niet te investeren in personeel en ruimte, waardoor uw logistieke kosten dalen!

Indien gewenst, kan de registratie van uw product in ons logistiek pakket Dynamics NAV opgenomen worden, en kunnen wij daarnaast ook uw periodieke telling verzorgen. Dit betekent dat het voorraadbeheer altijd up to date is en klopt. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Wij verzekeren u dat uw goederen bij ons meer dan veilig zijn. Ons ruime magazijn is namelijk voorzien van een alarmsysteem klasse 3 én van 24-uurs camerabewaking. Hiermee hebben we te allen tijde inzichtelijk wat er gaande is in het warehouse.

 

(Zakelijke) opslag op maat met onze warehousing

Onze warehousing wordt als maatwerkproduct voor u samengesteld. De tarieven zijn afhankelijk van het type opslaglocatie, de benodigde hoeveelheid opslaglocaties en diverse andere factoren. Zoals gezegd betaalt u enkel voor de daadwerkelijk gebruikte ruimte in ons warehouse, zo betaalt u dus nooit teveel!

Wij werken met geautomatiseerde systemen die nauwkeurig uw voorraad bijhouden. U kunt erop rekenen dat alles wat eraf gaat of erbij komt, wordt geregistreerd en dat uw voorraad te allen tijde up to date is. Met een druk op de knop weten we de status van dat moment.

Chain Logistics is de ideale partner voor zakelijke opslag en voorraadbeheer. En zoekt u een partij voor het legen van zeecontainers, het opslaan van willekeurige producten óf het ompakken van producten? Ook deze taken nemen wij u graag uit handen met passende maatwerkoplossingen!

Kunnen wij u helpen?

Call to action - afbeelding

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een logistiek vraagstuk dat u wilt bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.