Kwaliteitscontrole & Sorteren

Kwaliteit en niets minder!

Voordat u uw goederen uitlevert, wilt u natuurlijk zeker zijn dat deze de kwaliteit hebben waar u voor staat. Controles en inspecties geven u dan de zekerheid dat uw producten voldoen aan de gestelde eisen en aan de wensen van uw klant. Wij hebben ruime ervaring binnen diverse sectoren en kunnen u tevens op locatie ondersteunen.

Vaak kunt u veel problemen voorkomen door al tijdens het productieproces regelmatig kwaliteitscontroles uit te voeren. Dit kan vertraging voorkomen, doordat er snel kan worden ingespeeld op eventuele gebreken aan uw producten. Omdat u er tijdig bij bent, scheelt dat in onnodige kosten. Bovendien bent u er dan zeker van dat u afgesproken levertijden kunt nakomen én de gewenste kwaliteit kunt blijven waarborgen. Met een tevreden klant als resultaat.
In het geval van zeer strikte normen proberen wij u en onszelf natuurlijk goed in te dekken. Dit doen wij door simpelweg gewoon goed werk te leveren. De processen en hulpmiddelen welke hierbij gehanteerd worden, lichten wij u graag persoonlijk toe.

 

Professionele instructies

Een goede kwaliteitscontrole valt of staat met het procesmatig verwerken. Indien u zelf niet beschikt over instructies zullen wij deze voor u maken. Door middels van foto’s en video’s maken wij interactieve instructies welke door u getoetst kunnen worden middels het webplatform ‘Chain Docs’.
Daarnaast is een eenduidige controle belangrijk. Daar waar mogelijk ontwikkelen wij hulpmiddelen die ondersteunen bij visuele controle en of metingen.

 

Uw voordelen

  • Flexibele arbeidspoel
  • Interactieve werkinstructies
  • Hulpmiddelen
  • Proactief in het signaleren en melding van productafwijkingen

Meer weten over onze kwaliteitscontroles?

Call to action - afbeelding

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.