Direct Mail

Succesvol uw doelgroep benaderen?

Zoekt u een mogelijkheid tot persoonlijk contact met uw doelgroep? Denk dan eens aan het versturen van een direct mail, een gepersonaliseerde boodschap die via e-mail of per post wordt verzonden.

Een direct mail is er veelal op gericht om een reactie te verkrijgen van uw (beoogde) klant. Voorbeelden van direct mails zijn brieven met de mogelijkheid om te reageren, middels bijvoorbeeld een call to action of antwoordcoupon. Zo kunt u op doeltreffende en persoonlijke wijze uw bestaande klanten en eventuele prospects benaderen met geadresseerde brievenbusreclame. Direct mail is zelfs een van de meest effectieve manieren om uzelf onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep!

Chain Logistics verzorgt niet het ontwerp en de personalisatie van uw direct mail, maar biedt u wel diverse oplossingen voor de bijbehorende logistieke vraagstukken rondom uw direct mail traject en kan u voorzien van deskundig advies hieromtrent.

 

Verzorging van gehele direct mailtraject

Chain Logistics is bedreven in het verzorgen van de logistiek rondom uw gehele direct mailtraject. Wij regelen de complete verwerking van de door u aangeleverde mailing: de inslag, het inpakken en/of verpakken, het adresseren en verzending naar de juiste personen en adressen. Iedere mailing, of deze nu complex is of eenvoudig, wordt met zorg en aandacht verwerkt. Hierbij streven we altijd naar maximaal resultaat.

Door onze deskundige werkwijze heeft u geen omkijken naar het logistieke proces en kunt u uw aandacht volledig richten op de ontvangen reacties van bestaande en nieuwe leads.

Kortom: wij ondernemen actie om u te laten ondernemen. Gewoon, zoals het hoort.

 

Uw voordelen

  • Persoonlijk contact met uw doelgroep
  • Effectieve manier om uzelf onder de aandacht te brengen
  • Vakkundige afhandeling van uw gehele direct mail-traject
  • Altijd maximaal resultaat
  • Nationale en internationale verzending

Interesse in een direct mailing?

Call to action - afbeelding

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.