U heeft logistiek advies nodig?

Wij bieden de oplossing voor uw logistieke probleem

Chain Logistics is sinds de oprichting uitgegroeid tot een expert op het gebied van logistieke dienstverlening. Met onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u op logistiek gebied praktische en uitvoerbare adviezen geven. Hierbij acteren wij volledig onafhankelijk. Onze medewerkers zijn op de hoogte van geldende wet- en regelgeving, transporteisen, kosten etc. en kunnen u daardoor altijd voorzien van logistiek advies.

Of het nu gaat om voorraadbeheer, het kiezen van een geschikt transport, het vergelijken van transportkosten of andere zaken zoals montage van uw producten: Chain Logistics denkt graag met u mee. Hierbij handelen we altijd vanuit de wens van u als klant. Iedere situatie is anders en dient opnieuw bekeken te worden. Onze medewerkers zijn altijd uit op het beste voor u. Zodat u daadwerkelijk voordeel haalt uit ons advies!

 

Vakkundige logistieke analyses

Doordat wij een breed scala aan logistieke diensten bieden, is ook onze kennis wijdverbreid. Hierdoor zijn wij in staat om vakkundige logistieke analyses te maken. Wij denken dan ook graag met u mee voor een totaaloplossing voor uw logistieke vraagstukken.

Wij kunnen analyses maken met betrekking tot diverse zaken, waaronder:

Dus staat u voor een logistieke uitdaging en wilt u advies van experts binnen hun vakgebied? Neem dan contact met ons.

 

Uw voordelen

  • Jarenlange ervaring en kennis
  • Nationaal en internationaal
  • Flexibele en specifieke oplossingen
  • Experts binnen de logistieke dienstverlening
  • Praktische en uitvoerbare adviezen

Behoefte aan logistiek advies?

Call to action - afbeelding

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Relevante artikelen

30/06/2017
KennisDC Logistiek Gelderland | Sociale Innovatie

Op 13-06-2017 organiseerde KennisDC Logistiek Gelderland samenwerking met 1 OCEAN een netwerkbijeenkomst over sociale innovatie, in het bijzonder voor directie en management van het logistieke mkb in Gelderland. Aan de hand van succesvolle […]

Lees verder
18/11/2016
Belang van apps in de logistiek groeit

Logistiek.nl meldt: De logistiek heeft de zakelijke apps nog niet massaal omarmd, maar dat gaat snel veranderen is de verwachting. Zakelijke apps zijn een belangrijke concurrentiefactor in internationale handel en […]

Lees verder