Koeriersdienst

Een koeriersdienst bezorgt de door u aangeboden pallets op het gewenste adres. Als koeriersbedrijf kan Chain Logistics u met dit logistieke vraagstuk ondersteunen. Bedrijven maken gebruik van onze koeriersdienst omdat we de zending snel of zelfs zeer snel kunnen leveren. Het bezorgen van zakelijke pakketten en pallets op het juiste moment op de juiste plek doen we ook voor kwetsbare goederen. Bij ons werkt iedere koerier met een eigen auto uit ons wagenpark, door heel Nederland.

Naast ons eigen wagenpark beschikken we over een poule met betrouwbare charters. We hebben de juiste machines zoals auto’s met laadklep, een zijlader en kastenopbouw. We werken vanuit Uden, maar bezorgen met dank aan onze partners wereldwijd. Deze service bieden we specifiek voor de zakelijke markt.

Bedrijven kiezen voor Chain Logistics vanwege:

 • De snelheid waarmee pallets worden verzonden
 • De schadegevoeligheid van pallets
 • De complexiteit van de order

Bij schadegevoelige producten bent u verzekerd van een wagen waarin specifiek voor uw goederen ruimte is gereserveerd. Via onze netwerkpartners biedt onze koeriersdienst ook goedkopere opties aan, waardoor u voor iedere vorm van transport de juiste keuze kunt maken.

Alles is mogelijk

In onze dienstverlening doen we precies wat we u hebben beloofd. Dat vinden we als koeriersbedrijf niet meer dan logisch. Dit betekent dat we op tijd leveren en in de startblokken staan om uw zending of goederen direct aan te nemen. We zetten altijd net dat ene stapje extra voor onze klanten. De
koeriersdienst neemt kleine pakketten aan, tot volle vrachten van 33 europallets. Het soort producten dat we ophalen en bezorgen, varieert van enveloppen met een contract tot neon reclameborden, elektronica en beursmaterialen. Als het in een wagen past, vervoeren wij het voor u. Na het aannemen van een opdracht start de koerier binnen dertig minuten met rijden. De levertijd hangt af van de plaats en het land van bestemming.

Onze beloftes

Vanuit onze koeriersdienst versturen we uw zending aangetekend, zodat u precies weet waar en wanneer uw goederen zijn bezorgd. Ook weet u hierdoor precies wie uw zending via onze koerier in ontvangst heeft genomen. Daarbij werkt ons koeriersbedrijf vanuit Nederland volgens de Algemene Vervoercondities (AVC/CMR). U kunt rekenen op:

 • Voordelige bezorging tegen aantrekkelijke tarieven
 • Alle werkdagen op ieder gewenst tijdstip, 24/7
 • Betrouwbare track & trace
 • Same Day of Next Day Delivery
 • Flexibele en specifieke (maatwerk)oplossingen
 • Wereldwijde dekking: zorgeloze pakketbezorging binnen de EU
 • Direct leveren vanuit voorraad (indien u van onze opslagmogelijkheden gebruik maakt)
 • Installatie op locatie

Wij voeren koeriersdiensten uit voor

MicroMedia
Modine
EVC

In één beweging verzorgd

Als koeriersdienst in het zuiden van Nederland voeren we werkzaamheden uit voor uiteenlopende bedrijven. EVC uit Uden, specialist in verpakkingsconcepten, bezorgde eerst zelf inpaktafels via een vervoerder. Na de bezorging stuurde het bedrijf een monteur op pad. Dit traject hebben wij uit handen genomen en verzorgen wij tegenwoordig in één beweging. We regelen het transport en de installatie op locatie met onze koeriersdienst. Op deze manier bespaart EVC kosten en de ontvanger heeft een prettigere ervaring.

Het proces

Onze koeriers halen de goederen op het door u gewenste tijdstip bij u op. Boekt u de zending voor 15.00 uur via onze web-portal, dan halen we deze uiterlijk 17.00 uur bij u op. U mag zelf het door u gewenste moment van bezorging aangeven. Het ophalen en leveren van het pakket kan internationaal, op ieder willekeurig adres wereldwijd. Binnen de Europese Unie gelden all-in prijzen. Buiten de Europese Unie gelden aanvullende kosten zoals documentatie, invoerrechten en lokale btw. U ontvangt de factuur van onze koeriersdienst digitaal per e-mail.

Veelgestelde vragen

Het maximale gewicht van de zending hangt af van het gekozen vervoersmiddel. Op deze pagina vindt u de specificaties.

Dat kan, via één van onze geselecteerde partners

Dan gaan we in overleg met de opdrachtgever / geadresseerde. Indien er geen alternatieve bezorgmogelijkheid is, worden foutvrachtkosten in rekening gebracht.

Nee, onze koerier vraagt altijd voor een handtekening, ook bij de pick-up.

Dit is in overleg mogelijk bij repeterende opdrachten of frequente afname.

Prijzen

De prijzen van uw goederen geven wij op aanvraag.
Met een uitgebreid wagenpark transporteren we een diversiteit aan goederen.

Bestelwagen
Bestelwagen

130 x 100 x 100 cm
Max. 1 europallet
Max. 1 blokpallet
Max. laadvermogen: 756 kg

Lees verder
Bestelbus
Bestelbus

320 x 150 x 170 cm
Max. 4 europallets
Max. 3 blokpallets
Max. laadvermogen: 1.215 kg

Lees verder
Kleine bakwagen
Kleine bakwagen

420 x 200 x 220 cm
Max. 8 europallets
Max. 6 blokpallets
Max. laadvermogen: 580 kg

Lees verder
Grote bakwagen (Motorwagen)
Grote bakwagen (Motorwagen)

750 x 240 x 250 cm
Max. 18 europallets
Max. 14 blokpallets
Max. laadvermogen: 8.360 kg

Lees verder
Trekker / oplegger
Trekker / oplegger

1360 x 240 x 250 cm
Max. 33 europallets
Max. 26 blokpallets
Max. laadvermogen: 31.519 kg

Lees verder

Interesse in onze koeriersdienst?

Call to action - afbeelding

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een vraagstuk dat u wilt bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Gevestigd in Uden

Gerelateerde pagina’s

Relevante artikelen

19/06/2018
Uitbreiding wagenpark met nieuwe Scania

Nieuwsbericht afkomstig van Transport-Online: BREDA – “Wij waren in de markt voor een nieuwe 4×2 bakwagen én we hebben uitstekende ervaringen met Scania. Voor wagenparkbeheerder Ralph Vissers van Chain Logistics […]

Lees verder
27/01/2017
Ralph Vissers heeft Chain in zijn DNA

Velen van u zijn reeds jaren klant en partner van Chain Logistics. Veelal dagelijks heeft u contact met een van de medewerkers van Chain en toch zijn sommige van ons […]

Lees verder