Fulfilment

Zorgeloos uitbesteden van uw logistiek

Fulfilmentbedrijf Chain Logistics begrijpt dat u zich wilt richten op ondernemen, en niet op alle randzaken die komen kijken bij de afwikkeling van uw verkopen. Daarom regelen wij dit voor u. Fulfilment is een van onze specialiteiten. Wij nemen u al het logistieLogistikeke werk uit handen rondom aankopen van uw producten.

Maar wat doen wij dan eigenlijk? Fulfilment is het uitbesteden van de logistieke aspecten die komen kijken bij de aankoop van handelswaar. Het gaat hierbij dus niet om het verkopen van uw producten, maar om de gehele afhandeling rondom die verkoop: het inslaan, opslaan en verzenden. Dit proces gaat in een aantal stappen:

Ten eerste ontvangen en controleren wij de door u aangeleverde voorraad. Vervolgens bieden wij u een veilige opslagplaats voor uw producten. Dat is al één zorg minder, want u hoeft niet na te denken over uw voorraad. Die beheren wij voor u. Komt er een order binnen, dan gaat onze molen verder draaien. We halen de artikelen uit ons warehouse, en zorgen voor eventuele toevoegingen (bijvoorbeeld passende marketing materials) of (gedeeltelijke) assemblage. Hierna voorzien we uw producten van de juiste verpakking, en maken alles gereed voor verzending. Als laatste wordt het artikel gelabeld en verzonden of vervoerd naar zijn eindbestemming.

En zo zorgen wij ervoor dat u dus ook geen omkijken meer heeft naar de hierbij behorende logistiek. Kortom: echt álles wordt voor u tot in de puntjes geregeld!

 

E-fulfilment

Ook voor het uitbesteden van uw volledige webshop logistiek, de zogenoemde e-fulfilment, bent u bij ons aan het juiste adres. Het gehele logistieke proces rondom de online aankopen nemen wij voor onze rekening. Snel, betrouwbaar en vakkundig.

 

Uw voordelen

  • Niet nadenken over uw voorraden
  • Uw verkopen van A tot Z geregeld
  • Nationaal en internationaal

Meer weten over fulfilment?

Call to action - afbeelding

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.