Fulfilment

Wilt u lezen wat fulfilment is? Lees ons kennis artikel hierover!

Zorgeloos uitbesteden van uw logistiek

Fulfilmentbedrijf Chain Logistics begrijpt dat u zich wilt richten op ondernemen, en niet op alle randzaken die komen kijken bij de afwikkeling van uw verkopen. Dus waarom zou u dan niet uw fulfilment uitbesteden? Fulfilment is een van onze specialiteiten. Wij nemen u al het logistieke werk rondom aankopen van uw producten uit handen en u heeft nergens meer omkijken naar!

Maar wat doen wij dan eigenlijk als fulfilment partner? Fulfilment is het uitbesteden van de logistieke aspecten die komen kijken bij de aankoop van handelswaar. We houden ons dus niet bezig met de verkoop van uw producten, maar om de gehele verwerking ervan: het inslaan, opslaan en verzenden. Dit proces van orderverwerking gaat in een aantal stappen:

Ten eerste ontvangen en controleren wij de door u aangeleverde voorraad. Vervolgens bieden wij u een veilige opslagplaats voor uw producten. Dat is al één zorg minder, want u hoeft niet meer na te denken over uw voorraad. Die beheren wij voor u. Komt er een order binnen, dan gaat onze molen verder draaien. We halen de artikelen uit ons warehouse en zorgen voor eventuele toevoegingen (bijvoorbeeld passende marketing materials) of (gedeeltelijke) assemblage. Hierna voorzien we uw producten van de juiste verpakking, en maken alle bestellingen gereed voor verzending. Als laatste worden de artikelen gelabeld en verzonden of vervoerd naar hun eindbestemming.

En zo zorgen wij er met onze fulfilment voor dat u dus ook geen omkijken meer heeft naar de hierbij behorende logistiek. Kortom: echt álles wordt voor u tot in de puntjes geregeld!

 

E-fulfilment

Ook voor het uitbesteden van uw volledige webshop logistiek, de zogenoemde e-fulfilment, bent u bij ons aan het juiste adres. Het gehele logistieke proces rondom de online aankopen nemen wij voor onze rekening. Snel, betrouwbaar en vakkundig.

 

Uw voordelen

  • Niet nadenken over uw voorraden
  • De verwerking van uw verkopen van A tot Z geregeld
  • Nationaal en internationaal

 

Meer weten over fulfilment?

Call to action - afbeelding

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Relevante artikelen

12 september 2016
Maak kennis met | Juul van Lent

Beste lezer, Velen van u zijn reeds jaren klant en partner van Chain Logistics. Veelal dagelijks heeft u contact met een van de medewerkers van Chain en toch zijn sommige van ons nog onbekend bij u en uw collega’s. In het artikel ‘Maak kennis met’ kunt u de komende maanden kennis maken met de mensen […]

Lees verder