Direct Expres: internationaal direct transport

Direct transport voor iedere zending

Als ervaren transporteur bezorgt Chain Logistics 24 uur per dag, elke dag van de week, het hele jaar door, nationaal en internationaal. Snel is bij ons ook écht snel. Wij begrijpen namelijk als geen ander hoe belangrijk het voor u is dat uw zending op tijd wordt geleverd. Na aanmelding van uw zending zorgen wij er dan ook voor dat deze binnen 45 minuten wordt opgehaald en vervolgens veilig op iedere gewenste bestemming binnen Europa wordt afgeleverd.

U kunt onze (spoed)transportdienst Direct Express inschakelen voor iedere type zending: van pakket tot volle trailer. En heeft u specifieke wensen voor een direct transport? Dan hebben wij altijd wel een creatieve oplossing.

 

Traceerbaarheid van onze transportdienst

Uiteraard is het belangrijk dat u weet waar uw zending zich bevindt en wanneer deze op de plaats van bestemming is. Daarom kunt u gebruikmaken van onze web-portal, waar u uw Direct transport eenvoudig kunt boeken. Door de combinatie van onze web-portal en het traceersysteem in al onze auto’s hebben wij te allen tijde inzicht in de status van uw zending. Zo kunnen wij u dan ook altijd op de hoogte brengen van waar uw zending zich bevindt.

 

Open calculatie

Bij Chain Logistics staat transparantie hoog in het vaandel. Daarom zijn wij ook open in onze calculatie. Geldende tarieven kunnen op voorhand worden afgegeven door onze afdelingen Sales en/of Planning. Voor korte ritten die relatief veel tijd kosten, hanteren we een met u besproken uurtarief. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

Uw voordelen

  • Internationale transportdienst voor ieder type zending
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Betrouwbare track & trace
  • Open calculatie
  • Flexibele en specifieke (maatwerk)oplossingen
  • Europese dekking: zorgeloos transport binnen de EU

Chain Fleet

Voor al onze transportdiensten maken wij gebruik van ons uitgebreide wagenpark. Voor iedere zending hebben wij een bijpassende wagen. Zodat wij u altijd van dienst kunnen zijn. Meer informatie...

Interesse in ons sneltransport?

Call to action - afbeelding

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.