We deliver. Een totaalpakket aan logistieke diensten. Voor u op maat gemaakt.

Chain Logistics is niet zomaar een logistiek dienstverlener maar bieden o.a. ook sneltransport diensten aan. Wij bieden u een totaalpakket aan logistieke diensten, afgestemd op uw wensen. Daarnaast denken we graag creatief met u mee bij (complexe) logistieke vraagstukken en zoeken we samen met u naar een passende oplossing.

Wilt u uw logistiek uitbesteden? Kijk dan hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

Transport, begeleiding & advies

Als erkend transportbedrijf biedt Chain Logistics u diverse transportmogelijkheden. Wij verzorgen voor u het transport van uw goederen naar iedere gewenste locatie, zowel nationaal als internationaal. Altijd betrouwbaar, veilig en voordelig. Daarnaast helpen wij u met de benodigde documenten en staan wij u bij met logistiek advies waar nodig.

Aanvullende logistieke dienstverlening

Chain Logistics biedt u naast diverse transportmogelijkheden ook een reeks aanvullende logistieke diensten, de zogenoemde Value Added Logistics (VAL). Al onze VAL-activiteiten kunnen wij aanpassen aan uw wensen, wij denken graag met u mee in passende oplossingen voor uw logistieke vraagstuk. Volg de diverse links om meer te weten te komen over onze aanvullende diensten.

Assemblage

Bij Chain Logistics zijn we inmiddels zeer bedreven in assemblage. In de loop der jaren hebben we een grote range aan verschillende producten mogen monteren. Wij beschikken over een ruime assemblage- en montageafdeling waar we zonder problemen zowel hoogwaardige productieprocessen als eenvoudige rechttoe rechtaan productie kunnen verzorgen. Wij vertellen u graag meer over al onze assemblage- en montagemogelijkheden.

Warehousing

Bij Chain Logistics hebben wij een ruim warehouse waar wij uw producten veilig kunnen opslaan. Dit kan voor korte of lange termijn en geldt voor zowel kleine als grote partijen goederen: vrijwel alle opslag is mogelijk. Meer informatie over onze opslag en voorraadbeheer vindt u op de betreffende pagina.

Kunnen wij u helpen?

Call to action - afbeelding

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een logistiek vraagstuk dat u wilt bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.