Etikettering

Lees hier ons kennis artikel over wat etikettering is.

Uw product voorzien van professionele etikettering

Chain Logistics is zeer bedreven in het etiketteren van uw producten. We doen dit bijna dagelijks, vaak na bijvoorbeeld een assemblage- en montageproces. Bij etiketteren kunt u denken aan het aanbrengen van etiketten zoals barcodes, actielabels etc. Dit kan in algemene, neutrale vorm gebeuren, maar ook kunnen we uw producten voorzien van private label-etiketten. Daarnaast zijn wij in staat om bestaande etikettering te ‘re-labelen’ door deze te vervangen en te voorzien van nieuwe (bijvoorbeeld wanneer het etiket in een andere taal of valuta moet, of wanneer gegevens zijn veranderd etc.).

 

Etiketteren is voordelig

Het etiketteren van uw product biedt u meerdere voordelen:

  • Kostenbesparing
  • Tijdsbesparing
  • Makkelijk actiemarketing (denk aan prijsactie-stickers e.d.)
  • Flexibiliteit
  • Mogelijkheid tot personaliseren van uw producten

 

Etikettering food en non-food

Bij het vermarkten, exporteren of uitbreiden van producten in de food of non-food sectoren krijgt u ook te maken met de etikettering. Maar etikettering is in dit geval meer dan alleen een etiket op een product plakken. Bij het op een juiste manier etiketteren zijn het volgen van de juiste vertalingen en geldende wet- en regelgeving uiterst belangrijk. Chain Logistics beschikt over ervaren en deskundige etiketteringsspecialisten die u te allen tijde van dienst kunnen zijn bij uw etiketteringsvraagstukken.

De meeste levensmiddelen zijn voorzien van een etiket. Hierop staat informatie over wat er in het product zit, hoe het gebruikt moet worden en wat de uiterste houdbaarheidsdatum is. Deze informatie is verplicht. Wij voorzien u graag van advies over waar uw etiket aan moet voldoen.

 

Uw voordelen

  • Deskundig en ervaren
  • Op de hoogte van geldende wet- en regelgeving
  • Nauwkeurig en kwaliteitsgericht

Meer weten over etiketteren?

Call to action - afbeelding

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.