Sealen, krimpen & bundelpacken

Lees ons kennis artikel om te leren wat sealen is, wat krimpen is en wat bundelpacken is.

Producten laten sealen

Wilt u ruimte en gewicht besparen? Kies er dan voor om uw producten te sealen. Sealen kan zowel in open als gesloten vorm. Een bundel-krimpverpakking is bijvoorbeeld een open-sealverpakking. Denk hierbij aan trays met blikken. Een gesloten seal-verpakking sluit het product volledig af met sealfolie.

Bij het sealen heeft u de keuze uit diverse soorten folies. Zo kunt u kiezen voor transparante folie (waardoor het product in de oorspronkelijke verpakking goed zichtbaar blijft) of voor bedrukte folie, waarmee u zich kunt onderscheiden van andere soortgelijke producten (private label, branded items).

Producten bundelpacken

Bundelpacken wordt vooral toegepast als stevige transportverpakking voor flessen, dozen, potten, blikjes, enz. De producten worden verzameld, de folie wordt er omheen gewikkeld en vervolgens perfect om de producten gekrompen. Ook bundelpacks kunnen worden voorzien van gepersonaliseerde bedrukking.

Krimpen

Bij de krimpverpakking wordt uw product in een folie verpakt en vervolgens door een oven getransporteerd. Hierdoor krimpt de folie en sluit strak aan om het product. Bij sealen wordt uw product in een folie verpakt waarvan de open zijden worden dicht geseald.

Uw voordelen

  • Uitgebreid machinepark
  • Jarenlange expertise
  • Standaard en maatwerkoplossingen
  • Verzekerd van kwaliteit en creativiteit

Meer weten over de mogelijkheden voor uw product?

Call to action - afbeelding

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.