Logistiek expediteur

Ervaren expediteur bedrijf

Bij Chain doen we meer dan alleen vervoer van goederen van de ene naar de andere plaats. Ook houden wij ons bezig met de afhandeling van heel wat administratieve formaliteiten. Denk hierbij aan aanvragen van de benodigde vergunningen, prijsaanvragen en - prijsvergelijkingen, organisatie van wegvoer e.d., opslag van goederen, documentbemiddeling en meer.

De expediteurs van Chain Logistics verzorgen uw goederenvervoer en alles wat daarbij komt kijken. Zij beschikken over een grote kennis van de transportmarkt en weten precies hoe uw vracht het beste vervoerd kan worden, zodat de kosten laag blijven en de goederen op een snelle en veilige manier op de plaats van bestemming komen.

 

Groupage

Wij zorgen ervoor dat uw goederen op de snelste en meest efficiënte manier worden vervoerd. Dit kan op verschillende manieren. Graag bekijken we samen met u wat uw wensen zijn en bieden daar vervolgens een passende oplossing voor. Hierbij kan het gaan om een exclusief transport voor enkel uw goederen, maar ook kunt u kiezen voor onze groupagediensten.

Bij groupage voegen we verschillende kleine leveringen van verschillende ondernemingen samen tot een grotere lading. Zo kunnen wij u een voordeliger transport aanbieden omdat de kosten kunnen worden gedeeld. Een keer een volgeladen voertuig laten rijden, is immers voordeliger dan meerdere.

 

Uw voordelen

  • Internationale transportdienst voor ieder type zending
  • Betrouwbare track & trace
  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Flexibele en specifieke (maatwerk)oplossingen
  • Europese dekking: zorgeloos transport binnen de EU

Chain Fleet

Voor al onze transportdiensten maken wij gebruik van ons uitgebreide wagenpark. Voor iedere zending hebben wij een bijpassende wagen. Zodat wij u altijd van dienst kunnen zijn. Meer informatie...

Zoekt u een ervaren expediteur?

Call to action - afbeelding

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.