Gepubliceerd op: 11/12/2020

Succesvol zakendoen met Beter Bed

Chain Logistics werkt voor een brede range aan mooie klanten. Hieronder valt ook Beter Bed, waarvoor wij al geruime tijd transporten uitvoeren. We spraken Edmond van Bommel, manager Transport bij Beter Bed, over onze samenwerking.

“Chain is zeer flexibel en schakelt gelijk mee door naar de wensen van Beter Bed. De facturen zien er netjes uit. Ze zijn duidelijk en overzichtelijk. De auto’s waarmee Chain Beter Bed bijvalt en ons ondersteunt in de bezorging, zijn in prima staat en zien er ordelijk uit,” aldus Edmond. “De bezorgers die vanuit Chain meedraaien in de bezorging van Beter Bed, zijn inzichtelijk prima en we krijgen goede recensies vanuit de klant over de bezorging. Ze zijn correct naar de klant en onze eigen bezorgers kunnen het ook prima vinden met de werknemers van Chain. Kortom: de service van Chain voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen.”

“De service van Chain voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen”
– Edmond van Bommel, Beter Bed

Edmond vervolgt: “Het samenwerken met Chain Logistics heeft ons extra capaciteit opgeleverd. Hierdoor kunnen wij de druk op onze eigen operatie verlagen. Ook hebben we met Chain extra volume om uit te kunnen rijden. De klant is koning en wij dienen snel te leveren bij de klant. Chain kan bij Beter Bed een rol vervullen door zich flexibel te blijven opstellen en ons daarin naar gelang te blijven ondersteunen.”

De kracht van Chain Logistics
Op de vraag aan Edmond waar nu de kracht ligt van Chain, antwoordt hij: “Chain Logistics is een zeer flexibele en meedenkende onderneming. Het is een innovatief bedrijf dat met het oog op morgen bezig is en niet alleen leeft in de waan van de dag. Bovendien verovert Chain door de baanbrekende manier van denken steeds meer de markt. Dat is mooi om te zien.”

Uiteraard zijn wij dankbaar voor deze mooie woorden en trots op deze samenwerking met Beter Bed. Op naar nog vele jaren succesvol zakendoen!