Fulfilment

 

Zorgeloos uitbesteden van uw logistiek

Fulfilmentbedrijf Chain Logistics begrijpt dat u zich wilt richten op ondernemen, en niet op alle randzaken die komen kijken bij de afwikkeling van uw verkopen. Daarom regelen wij dit voor u.

Fulfilment is een van onze specialiteiten. Maar wat doen wij dan eigenlijk? Fulfilment is het uitbesteden van de logistieke aspecten die komen kijken bij de aankoop van handelswaar. Het gaat hierbij dus niet om het verkopen van uw producten, maar om de gehele afhandeling rondom die verkoop: het inslaan, opslaan en verzenden. Dit proces gaat in een aantal stappen:

Ten eerste ontvangen en controleren wij de door u aangeleverde voorraad. Vervolgens bieden wij u een veilige opslagplaats voor uw producten. Dat is al één zorg minder, want u hoeft niet na te denken over uw voorraad. Die beheren wij voor u. Komt er een order binnen, dan gaat onze molen verder draaien. We halen de artikelen uit ons warehouse, en zorgen voor eventuele toevoegingen (bijvoorbeeld passende marketing materials) of (gedeeltelijke) assemblage. Hierna voorzien we uw producten van de juiste verpakking, en maken alles gereed voor verzending. Als laatste wordt het artikel gelabeld en verzonden of vervoerd naar zijn eindbestemming. En zo zorgen wij ervoor dat u dus ook geen omkijken meer heeft naar de hierbij behorende logistiek.

Kortom: echt álles wordt voor u tot in de puntjes geregeld!

 

E-fulfilment

Ook voor het uitbesteden van uw volledige webshop logistiek, de zogenoemde e-fulfilment, bent u bij ons aan het juiste adres. Het gehele logistieke proces rondom de online aankopen nemen wij voor onze rekening. Snel, betrouwbaar en vakkundig.

Chain Logistics B.V.
Jagersveld 10
5405 BW  Uden

T | 0413 – 33 02 88
E | sales@chain-logistics.nl

Flexibel

Specifieke oplossingen, waar en wanneer u het wilt.

Europese dekking

Binnen de EU overal uw vracht zorgeloos bezorgd.

Uw wens centraal

Meedenken over uw specifieke wensen met creatieve oplossingen.

Pakketten voordelig versturen?

Economy Express

Extra services

Bent u opzoek naar aanvullende logistieke diensten?

Pallet Express

Mini- Euro of Blokpallets snel en voordelig bezorgd.

Economy Express

Pakketten tot 31,5kg voordelig geleverd.

Postbezorging

Uw brievenpost zorgeloos en aangetekend bezorgd.

Warehousing

Wij beheren uw voorraad, inclusief inventarisatie snel inzichtelijk.

Document bemiddeling

Voor in- en export kunnen wij u voorzien in alle documentatie .

Assemblage & Montage

Van eenvoudige tot aan complexe werkzaamheden, 1 partner.