Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Kom aan tafel bij jouw droomklanten! – Viola Markus | 13 september 2022

13 september 2022 @ 18:00 - 21:30

- Gratis
Chain Logistics, Jagersveld 6a
Uden, 5405 BW Nederland
+ Google Maps

Kom aan tafel bij jouw droomklanten!

Viola Markus van Optimaal Leadgeneratie brengt je aan tafel met beslissers van organisaties waarvoor jij graag wilt werken. Hoe dat mogelijk is deelt ze in deze actieve bijeenkomst. Door op te vallen en toch dicht bij jezelf blijven. Het is dé manier om te acquireren, maar het blijkt toch vaak een lastige opgave.

Viola Markus
Viola is de drijvende kracht achter Optimaal. Met haar passie voor commercie, haar gevoel voor persoonlijk contact en oprechte aandacht creëert ze elke dag opnieuw kansen voor ondernemers. Deze creatieve salestijger zijn de verkoopskills met de paplepel ingegoten. De stap naar ondernemerschap bleek onvermijdelijk. Met een ereplaats binnen het bedrijf, staat ze – als one of the guys – midden tussen het team. Viola’s favorite spot? De Bijenkorf. Voor een bezoekje aan dit aards paradijs mag je haar wakker bellen. En uiteraard voor die droomlead.

Inmiddels heeft ze al meer dan 500 bedrijven geholpen bij koude acquisitie. Ze deelt graag haar droomformule van Verwarmen, Verrassen en Verleiden. Stap over de drempel en waag de sprong! Zien we je op 13 september?