Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Maak impact met LinkedIn – Barbara Langendoen | 11 april 2023

11 april 2023 @ 19:00 - 21:00

- Gratis
Chain Logistics, Jagersveld 6a
Uden, 5405 BW Nederland
+ Google Maps

Maak impact met LinkedIn

De afgelopen jaren is het dagelijks gebruik van LinkedIn enorm toegenomen en een onmisbaar onderdeel in de strategie van ieder bedrijf. Niet alleen vanuit de bedrijfspagina kunt u impact maken. Juist wanneer de mensen binnen uw organisatie hun kennis en kunde delen maakt u nog veel meer impact. We kennen allemaal de uitspraak “wij van WC eend” nog wel.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met uw LinkedIn profiel en legt Barbara Langendoen uit hoe u ervoor zorgt dat u zichtbaar bent bij de juiste mensen.

Na deze workshop weet u precies hoe u LinkedIn optimaal kunt inzetten. U weet hoe u nieuwe klanten (of personeel) kunt zoeken en heeft een volledig profiel, welke goed gevonden wordt. Ook heeft u de handvatten om zich meer als expert te gaan positioneren binnen uw netwerk.

Een goed profiel kan natuurlijk niet zonder goede profielfoto. Sabine Swinkels van Rethinking Group is aanwezig om te zorgen dat u ook met een nieuwe profielfoto naar huis gaat.

Barbara Langendoen is al meer dan 10 jaar social media specialist en werkte onder andere voor Interpolis, De gemeente Helmond en CZ. De laatste 4 jaar met 100% focus op LinkedIn. Ze geeft trainingen over o.a. Social Selling, De bedrijfspagina, Persoonlijke profielen en content.