Uncategorized

Gepubliceerd op: 12/05/2023

Social fulfilment: Chain Logistics en IBN maken uw dienstverlening duurzamer

De meeste eigenaren van webshops willen zich kunnen richten op hun kernactiviteit en niet met de logistiek rondom hun product. Dat Chain Logistics de complete logistiek voor deze bedrijven uit handen kan nemen, wist u waarschijnlijk al. Wist u ook dat Chain Logistics voor het uitvoeren van deze werkzaamheden tegenwoordig samenwerkt met IBN? De twee partijen slaan de handen ineen bij het opleiden van mensen die wat extra hulp nodig hebben bij het vinden van een geschikte baan. Dat doen ze onder de naam Social Fulfilment.

Chain Logistics en IBN vonden het samen tijd voor een nieuwe, frisse aanpak. IBN is een sociale werkgever met locaties in Noordoost Brabant voor een resultaatgerichte dienstverlening die hand in hand gaat met zorg voor mensen en de planeet.

Op 3 april tekenden Rob Jansen en Maarten Gielen de overeenkomst.

Doorstromen
De initiatiefnemers willen dertig mensen per jaar opleiden. Rob Jansen, directeur bij Chain Logistics: “Op onze werkvloer leiden we deze mensen de komende tijd op zodat ze na hun werk bij ons kunnen uitstromen naar een andere betaalde baan. Zo komen steeds weer nieuwe plaatsen vrij voor mensen op de werkvloer: in het magazijn, of op de assemblageafdeling.” De medewerkers die via IBN bij Chain Logistics aan de slag gaan, verzamelen orders voor klanten en versturen deze. Ze bestickeren, of herbewerken. En dankzij de samenwerking met Groenbezorgen, worden de spullen waar mogelijk per fiets bezorgd.

Leertrajecten voor een brede groep
Maarten Gielen is algemeen directeur bij IBN. Hij vertelt: “Resultaatgerichte dienstverlening en de zorg voor mensen en natuur gaan hand in hand, sociaal en duurzaam. Zo proberen we samen met het Koning Willem 1 College en de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven leertrajecten voor een brede groep mensen te creëren. We verbinden e-fulfilment klanten aan ons die graag met echte mensen werken. Handen uit de mouwen dus!”

Gelukkig willen steeds meer bedrijven zo sociaal en groen mogelijk ondernemen. Bent u er daar ook één van? We ondersteunen u graag. Neem contact met ons op via 088 111 52 19 of info@socialfulfilment.nl. Samen maken we uw e-fulfilment duurzamer.