Gepubliceerd op: 09/09/2013

Opendag Nijmegen & Nieuwe vestiging Heteren!

Opendag nieuwe vestiging Nijmegen een succes!

Op vrijdag 30-08-2013 heeft Chain Nijmegen haar deuren geopend om bestaande klanten, leveranciers, buren en bekenden kennis te laten maken.

Mini bedrijven beurs

Bestaande klanten en leveranciers kregen de gelegenheid om een stand te bemannen. Een dozijn aan bedrijven hebben op een ongedwongen manier promotie kunnen maken. Onderaan het nieuwsbericht kunt u afbeeldingen bekijken van de diverse stands.

Opening wethouder

Het was natuurlijk een hele eer dat wethouder Tangir tijdens de open dag voor 75 bezoekers een openingsspeech kwam houden. Kers op de taart was natuurlijk de officiële opening met het wel bekende lintje doorknippen.

Barbecue

Om de festiviteiten op een toepasselijk vrolijke manier af te sluiten was er een barbecue georganiseerd. De catering was uitmuntend verzorgd door Uit Koken (faciliteert tevens ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt).

Over Chain Nijmegen

Chain Nijmegen is de 3e vestiging van Chain Logistics en Chain Assembly. Naast Uden en Vught is Gelderlands trots nu aan de beurt. Samen met de Gemeente Nijmegen, Picos, Anton Jurgensfonds en Startfoundation is er een start gemaakt om werklozen op de arbeidsmarkt te krijgen. Hoe wij dit organiseren en met welke insteek, kunt u lezen onder Social Enterprise.

Afbeeldingen

Zie hieronder een terugblik op de opendag. Foto’s door: Photo and Graphic & Opvallent

Nieuwe vestiging Chain Heteren

Chain Heteren

Heteren – 02-09-2013

De van origine Brabantse onderneming opent alweer haar 4e vestiging in Nederland. Naast Uden, Vught en Nijmegen is Heteren nu aan de beurt.

Deze locatie is ontstaan door een verregaande samenwerking tussen Chain Assembly, Teamplast en Krachtwerk, welke reeds in Heteren gevestigd zijn. Op verzoek van Teamplast, producent van spuitgietproducten voor de voedingsmiddelen- en cosmetica branche, zal de assemblage de komende tijd overgeheveld worden van Chain Assembly Uden naar Heteren. Hiermee kunnen transportbewegingen geëlimineerd worden en wordt de kwaliteit verder geoptimaliseerd.

Traditioneel is Chain Logistics echter een logistieke onderneming. Het is dan ook ons voornemen om alle diensten die u van ons gewend bent in Heteren te introduceren.

Interesse? Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Rob Jansen; 06 – 20 443 602