Assembly, Logistics, Reintegratie, Specialties

Gepubliceerd op: 22/10/2015

Kookclinic: Intiemer sollicitatiegesprek

Rob kookclinicDinsdag 20 oktober 2015 heeft Rob Jansen een aantal heerlijke gerechten bereid. Hoewel Rob zelf niet dagelijks in de keuken staat waren de juist ingrediënten aanwezig voor een succesvolle avond. 

Het Brabants Dagblad meldt: 9 werkzoekenden en 9 werkgevers maakten dinsdag kennis met elkaar in De Gouden Leeuw in Veghel. Dit deden zij al roerend in een pan met tomatensoep, tijdens het draaien van gnocchi’s en het bereiden van verse pasta en pesto.

De kookclinic is een initiatief van het Werkgevers Servicepunt (WSP) Noordoost-Brabant, dat dit voor de derde keer organiseerde. In duo’s werd onder professionele leiding van kok Alex van Rossum een viergangenmenu bereid. Eerdere workshops waren volgens WSP erg succesvol: ongeveer de helft van de werkzoekenden vond daardoor een baan.

WSP

WSP is een samenwerkingsverband tussen 18 gemeenten, bedrijven, kenniscentra en het UWV in de regio. “Samen koken verbindt en het is eens een andere manier om te netwerken en kennis met elkaar te maken”, zegt Pieter-Bas Mombers, accountmanager van Optimisd.

Koken in de regio
Ook in de regio Den Bosch is een kookclinic gehouden waarbij werkzoekenden en werkgevers in een informele sfeer aan elkaar werden gekoppeld. Donderdag gebeurt dat in Oss en Cuijk.

Hieronder kunt u het gehele bericht doornemen: