Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Het realiseren van resultaten door een optimale samenwerking

17 september 2019 @ 18:30 - 21:00

- Gratis

 

Wat?

Ieder bedrijf wil bedrijfsdoelstellingen realiseren. Goed samenwerken is daarbij van groot belang. De samenwerking is sterk afhankelijk van het gedrag dat het team laat zien om tot een resultaat te komen. Voor een optimale samenwerking is het dus belangrijk om niet alleen naar de prestaties te kijken, maar vooral naar het gedrag. In deze interactieve workshop wordt duidelijk hoe het fundament van de samenwerking zichtbaar kan worden gemaakt en hoe het gewenste resultaat kan worden gerealiseerd.

Hoe?

Op een interactieve manier gaan we aan de slag om te herkennen wat jouw natuurlijke gedrag met de samenwerking doet. Door het invullen van een persoonlijke vragenlijst komt er een rapportage tot stand. Deze rapportage wordt ter kennismaking kosteloos aangeboden. Tijdens de informele bijeenkomst leren we elkaar beter kennen en word je tegelijkertijd geïnspireerd wat deze inzichten betekenen voor zowel je leiderschapsstijl als de samenwerking.

Wie?

Deze workshop wordt gefaciliteerd door Carolien Hagelaar van Human Vitality, waarvan zij al vijf jaar de trotse eigenaar is. Human Vitality richt zich op het optimaliseren van de samenwerking en HR ondersteuning bij bedrijven tussen de 5 en de 75 medewerkers om het beste resultaat neer te zetten. Met een grote passie voor vitaliteit, is het uitgangspunt van Human Vitality dat het gedrag de kracht is van ieder individu. Vitaliteit ontstaat wanneer we dat doen waar we goed in zijn. Dan zijn we in ons element en dus op ons best. Human Vitality vertaalt dit gedrag naar de bedrijfsdoelstellingen. Een medewerker die volledig in zijn kracht staat, is in staat om het werk op optimale wijze uit te voeren. Dat komt uiteindelijk ten goede aan het bedrijfsresultaat!

Geïnteresseerd?

Meld je dan nu aan en je ontvangt enkele dagen voor de bijeenkomst van ons de link voor het invullen van de vragenlijst voor de persoonlijke rapportage. Het invullen duurt maximaal 15 minuten. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met de gegeven informatie en houden wij rekening met je privacy.