Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Betrokken medewerkers & Werkgeluk

17 april 2018 @ 18:30 - 21:00

- Gratis

 

Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen tevreden medewerkers, betrokken medewerkers, bevlogen medewerkers en gelukkige medewerkers? Is het eigenlijk wel zo belangrijk om aan deze thema’s aandacht te besteden, of is het gewoon allemaal onzin en een hype?

Tijdens mijn masterstudie Human Development deed ik onderzoek naar betrokkenheid van magazijnmedewerkers bij logistiek dienstverleners. Op dinsdag 17 april deel ik graag de uitkomsten en inzichten uit dit onderzoek met u. Bovendien laat ik u ervaren wat u kunt doen om de betrokkenheid van uw medewerkers te versterken. Ook wordt duidelijk welke rol het thema werkgeluk hierin speelt.

In deze interactieve workshop laat ik u kennismaken met enkele wetenschappelijke achtergronden over werkgeluk, drijfveren in het werk van uzelf èn uw medewerkers plus diverse interventies om een positieve verandering mee in gang te zetten. Aan het eind van de avond zit u vol energie en gaat u naar huis met concrete ideeën om de dag daarna gelijk mee aan de slag te gaan.
Tot ziens op 17 april!

Over Marieke van der Lelie * i-grec consult

Procesbegeleiding bij het versterken van medewerkersbetrokkenheid en vergroten van werkgeluk. Sinds haar studie aan de Academie Mens en Arbeid is zij actief in het werkveld van HRM, arbeidsmobiliteit en Learning & Development. Gedurende de masteropleiding Human Development is er een wetenschappelijke basis gelegd voor de benadering van ontwikkelvraagstukken bij organisaties. Ook is zij opgeleid tot trainer Gelukkig Werken.