Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Creatief ondernemerschap

19 mei @ 19:00 - 20:30

Gratis

 

David van Iersel

Creëren is een ding, het verkopen is een kunst. Volgens David van Iersel ligt hierin de basis voor ondernemen in de creatieve industrie: “We willen en kunnen prachtige producten of concepten bedenken en maken, maar er moeten ook inkomsten tegenover staan die je de ruimte bieden om je talent te ontwikkelen én te gelde te maken. De uitdaging is om hierin een gezonde balans te vinden.”

Leidraad in zijn presentatie zijn de persoonlijke ervaringen die van Iersel door de jaren heen zelf heeft opgedaan zoals hij beschrijft hoe het aanvragen van het faillissement van zijn eigen uitgeverij De Boekenmakers aanvoelde. Het was het moment waarop het besef ontstond dat hij de grip kwijt was doordat hij te lang alleen gedaan had waar hij goed in was. De balans tussen creëren en ondernemen was verstoord. Om dit nooit meer te laten gebeuren is werken over een andere boeg noodzakelijk.

RSVP

37 available Gratis ticket Reserveer gratis een zitplaats, een hapje en een drankje voor uzelf en een eventuele introducé.

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Verzend bevestiging gratis aanmelding naar:

Gegevens

Datum:
19 mei
Tijd:
19:00 - 20:30
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
,
Website:
https://www.linkedin.com/in/davidvaniersel24u

Organisator

Rob Jansen
Telefoon:
06-20443602
E-mail:
rob.jansen@chain-logistics.nl
Website:
https://www.chain-logistics.nl

Locatie

Chain Logistics B.V.
Jagersveld 10
Uden, Noord-Brabant 5405 BW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-330288
Website:
https://www.chain-logistics.nl