Onze missie? Betekenisvol ondernemen!

Chain Logistics levert logistieke diensten en assemblage-oplossingen voor bedrijven. Dat doen wij op onze eigen manier, zo efficiënt mogelijk, met aandacht voor de wensen van onze klanten.

Bij Chain vinden we het belangrijk om iets positiefs bij te dragen aan de wereld om ons heen. Daarom zijn wij een zogenoemde ‘social enterprise’. Wij geven mening aan betekenisvol ondernemen door ons steentje bij te dragen aan de levenskwaliteit van anderen. Wij willen niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers. Werk geeft zekerheid. Het maakt dat je kunt bouwen aan de toekomst. Door onze manier van werken, helpen we onze medewerkers aan een betere toekomst. Bij Chain kun je je ontwikkelen op een manier die bij jou past.

Happy employees, happy customers, happy company.

Chain Logistics voegt waarde toe aan mens en product

Als social enterprise zijn we ons zeer bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die onze organisatie heeft. Mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt bieden wij derhalve een reguliere baan waarin zij worden opgeleid binnen de logistieke dienstverlening. We zijn dan ook bijzonder trots op deze initiatieven die ervoor zorgen dat onze kandidaten succesvol kunnen werken aan hun toekomst.

Betekenisvol ondernemen is meer dan alleen werk bieden. Het gaat om het bieden van een toekomst. Omdat iedereen daar recht op heeft. Ook in 2020 hebben wij toegevoegde waarde kunnen bieden op sociaal-economisch gebied. En daar zijn we trots op.

Download onze social impact rapporten

Meer weten over Chain Logistics?

Call to action - afbeelding

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.