Gepubliceerd op: 14/12/2016

#TheGoodSearch | De sociale zoekmachine

Vandaag is het zo ver: de lancering van The Good Search, waarmee we de aandacht op sociaal ondernemers willen vestigen. En daarmee zoveel mogelijk mensen in de decembermaand, maar ook daarna, stimuleren om sociaal in te kopen.

In deze zoekmachine worden de zoekresultaten gefilterd op producten en diensten van sociaal ondernemers. De zoekmachine is een initiatief van ABN AMRO, die op deze manier sociaal ondernemers wil helpen om gevonden te worden door het grote publiek. En ook de consument bewust te maken van het feit dat er voor een heleboel diensten en producten een aantrekkelijk duurzaam alternatief is.

the-good-search-logo

#TheGoodSearch
De lancering van deze sociale zoekmachine wordt onder de aandacht gebracht met een mediacampagne via social media en online. Om het bereik zo groot mogelijk te maken vragen we je het bestaan van #TheGoodSearch te delen met je achterban. Voor het sociaal ondernemerschap, voor jezelf én voor een betere wereld.Wat je ook zoekt, zoek het met #thegoodsearch: de zoekmachine voor een betere wereld

Via Social Enterprise NL