Gepubliceerd op: 17/12/2019

Terug- en vooruitblik 2019/2020

Het was weer een bewogen jaar. 2019 is echt omgevlogen. Voor mijn gevoel hebben we net de prognose voor 2019 afgerond en het jaar is alweer voorbij. We hebben geïnvesteerd in een nieuw ERP-pakket, een nieuwe website en veel aandacht voor social media, allemaal met als doel om klaar te zijn voor de geplande nieuwbouw en onze toekomstplannen.

Ook op personeelsgebied hebben we belangrijke stappen gezet om de juiste mensen aan boord te krijgen en te houden. Daarnaast de beslissing genomen om de vestiging Nijmegen te integreren in het nieuwe pand in Uden. Hierover zijn we op dit moment nog volop in gesprek met de gemeente Uden en de bank om dit mogelijk te maken. Indien deze plannen doorgang kunnen vinden, gaan we een inspirerend avontuur tegemoet dat wij samen met ons personeel willen bewandelen.

Op sociaal gebied hebben we wederom een belangrijke stap gezet om Chain open te stellen voor Open Hiring, het aannemen van medewerkers zonder een sollicitatiegesprek. Ook ik was best wel sceptisch over deze stap, maar ben nu zo dankbaar dat wij wel over grenzen heen kunnen denken en het verschil kunnen maken!

2020 belooft een mooi jaar te worden. De economische vooruitzichten zijn niet vanzelfsprekend goed en het is mijn persoonlijke drive en ambitie om ook in economisch mindere tijden tegen de stroom in te gaan. Uiteraard kan ik dat niet alleen en is een gemotiveerd team van medewerkers nodig dat beseft dat elk individu een belangrijke bijdrage kan leveren aan onze strategische doelstellingen en dat we dat kunnen bewerkstelligen door tevreden klanten.

Ik wil alle medewerkers, klanten en leveranciers bedanken voor de stappen die wij afgelopen jaren hebben kunnen maken. Samen kunnen we bouwen aan een mooie gezamenlijke toekomst!

Met vriendelijke groet,
Rob Jansen