Gepubliceerd op: 22/09/2012

Share Business Club

De Share Business Club (SBC) richt zich op ondernemers binnen de driehoek Nijmegen, Eindhoven en ‘s Hertogenbosch. Door de business club kunnen ondernemers hun contacten en kennis delen om zo verder te groeien en samenwerking tussen ondernemers te stimuleren en dat alles in een informele en prettige sfeer.

share-business-clubSBC is opgericht door bevlogen enthousiaste ondernemers die de overtuiging hebben dat netwerken alleen succesvol is als mensen bereid zijn tot geven zonder direct iets terug te verwachten. Dankzij de samenwerking, zorgt SBC ervoor dat u met grote regelmaat geprikkeld wordt met nieuwe ideeën die uw organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen.

Iedere eerste maandag van de maand is er een bijeenkomst waar alle gelegenheid is om nieuwe mensen te leren kennen en te netwerken. Eén lid krijgt iedere bijeenkomst de gelegenheid om zich uitgebreid te presenteren. En daarnaast wordt af en toe een gastspreker uitgenodigd die over een onderwerp spreekt dat is aangedragen door de leden zelf. Een leuke manier om kennis op te doen.

Nummer 1 worden doet u niet alleen. Samenwerking en partnerships zijn uitermate belangrijk. SBC geeft u de tools om succesvolle partnerships aan te gaan, en misschien nog wel belangrijker… te behouden!

Op de website www.sharebusinessclub.nl is meer informatie te vinden over de voordelen en het lidmaatschap.