Specialties

Gepubliceerd op: 12/07/2016

Rob Jansen voor 2e jaar op rij benoemt tot Brabants Besten

Afgelopen woensdag (06-07-2016) was het zover: de benoeming van Brabants Besten 2016-2017. Het was een groot feest waar ca. 200 gasten – burgemeesters, wethouders, familie, vrienden en zakelijke relaties – getuigen waren van de manier waarop gedeputeerde Bert Pauli met trots het certificaat uitreikte aan de 46 ondernemers.

Brabants Besten logoHet enthousiasme en de motivatie om ondernemend Brabant te inspireren tot innovatief werkgeverschap blijven bij. Ook de diversiteit in achtergrond en ideeën van de Brabants Besten t.a.v. innovatief werkgeverschap zijn veelbelovend. Het belooft een mooi jaar te worden! Op de site van Brabants Besten staat een verslag van de avond en ook op de website van de Provincie is een nieuwsbericht opgenomen. Tevens vind je het nieuwe Brabants Besten magazine terug op de site van Brabants Besten.

Wij van Chain Logistics zijn natuurlijk erg trots op het feit dat onze directeur Rob Jansen voor het tweede jaar op rij zich als Brabants Besten mag noemen. De inspanningen op commercieel en sociaal gebied blijven niet onopgemerkt en dat wordt zeer gewaardeerd!

Wie zijn Brabants Besten?

Een groot deel van de Brabants Besten investeert in sociale innovatie. Zij laten de verantwoordelijkheid voor het inrichten van de werkprocessen bijvoorbeeld over aan de eigen werknemers. In zogeheten zelfsturende teams beslissen zij zelf over hoe ze te werk gaan. Andere ambassadeurs focussen sterk op het geluk van de eigen werknemers, in de overtuiging dat gelukkige werknemers ook productiever zijn. Weer andere besteden speciale aandacht aan door- en bijscholing. Op deze manier worden medewerkers meer betrokken, zullen ze bevlogen hun werk doen, en zijn ze flexibeler naar klant, collega en werkgever.

Brabants besten 2016 groepsfoto
Brabants Besten 2016-2017 groepsfoto