Een baan zonder sollicitatiegesprek

Chain Logistics wil baankansen bieden aan mensen die aan de zijlijn staan. Aan de poorten van de Nederlandse arbeidsmarkt is discriminatie aan de orde van de dag. De verkeerde achternaam, een te hoge leeftijd, een ontbrekend diploma, allerlei niet direct ter zake doende zaken kunnen voldoende zijn om afgewezen te worden. Wij gaan die vooroordelen uit de weg en kijken of je al werkend de juiste persoon bij de juiste baan bent.

Assemblage medewerkers

Wij zoeken

Kun je secuur producten in elkaar zetten (assembleren)?
Heb je geen probleem met repeterend (herhalend) werk?
Kun je 10 kilo tillen en 4 uur per dag staand werken?
Heb je geen probleem met het dragen van stofjas en haarnetje?
Beschik je over eigen vervoer?

Wij bieden

• Diverse assemblagewerkzaamheden;
• Uren in overleg tussen 0 en 40 uur;
• Werktijden in overleg tussen 08.00 en 17.00 uur;

Welkom

Kom langs en schrijf je in .
Elke werkdag tussen 10.00 en 12.30 uur.
Chain Logistics, Jagersveld 10 in UDEN

 

Let op!

Je kan bij ons niet solliciteren met een brief. Jouw CV hebben we niet nodig. We vinden jouw verleden, waar je vandaan komt, wat voor geloof je hebt, hoe oud je bent, hoeveel diploma’s je hebt niet interessant. Jij bepaalt zelf of je geschikt bent voor de vacature!

De enige voorwaarde die we stellen is dat jij bij ons langs komt. Dat is voor ons het teken dat je de baan graag wilt. Als je bij ons langs komt, dan ontvangen we je met een kopje koffie of thee. We vertellen je iets over Chain Logistics en over de baan. Als dat voor jou goed voelt, zet je jouw naam op een lijst. Als er een vacature vrij komt, dan ben jij de eerstvolgende die de baan krijgt. Zo simpel is het!

Een assemblagemedewerker (ook wel assembleur) is iemand die bezighoudt met het in elkaar zetten van producten, labelen, inpakken, ompakken van producten. Je komt te werken in een team van 2 tot 10 mensen. We hebben stuk voor stuk klanten waar we trots op zijn zoals Rituals, Hertog Jan Bieren en nog veel meer. Dus iedere dag wat nieuws!

Chain Logistics neemt als pilotbedrijf deel aan het programma Open Hiring™ | Een baan zonder sollicitatiegesprek.

Voor meer informatie kijk op www.openhiring.nl