Logistics

Gepubliceerd op: 16/12/2019

Ontmoet onze klant Prokonpack

Bij Chain werken we voor een mooie range aan klanten. Opdrachtgevers en partners waar we trots op zijn. Maar wie zijn die klanten nou precies? In deze rubriek ontmoet u enkele van onze dierbare relaties. Deze keer: Prokonpack B.V. uit Eindhoven

Prokonpack is al ruim 40 jaar een begrip in de verpakkingswereld. Deze verpakkingsspecialist op het gebied van efficiënt verpakken, beschermen en vervoeren, biedt zowel standaard als maatwerkoplossingen voor uiteenlopende verpakkingsvraagstukken. Zo’n vijf jaar geleden kwam Prokonpack in aanraking met Chain Logistics. “Wij zochten een partij die voor ons de handling van speciale projecten kon verzorgen. Chain leek hiervoor de meest geschikte kandidaat en dat is ook gebleken”, vertelt directeur Ben Beckmann, “Op dit moment doen ze veel assembly voor ons, maar dat bevalt eigenlijk zo goed dat we nu ook spreken over transport.”

Bij Chain werken gewoon superfijne mensen!

Beckmann is vol lof over de samenwerking met Chain. “We werken echt tot grote tevredenheid met hen samen. Er werken gewoonweg superfijne mensen. Rob en Tim zijn toppers met wie het gewoon enorm fijn samenwerken is. Er wordt snel geschakeld en altijd goed werk geleverd. Door iedereen overigens. Daarnaast vind ik de sociale rol en het sociale karakter van Chain erg bijzonder. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.”