Gepubliceerd op: 14/11/2017

Nyenrode leergang sociaal ondernemen Advanced

Vrijdag 3 november heb ik (Rob Jansen) de eer gehad om afsluiting van de leergang sociaal ondernemen 2017 bij te mogen wonen. Tijdens deze bijeenkomst presenteerde de deelnemers middels een pitch hun business-model. Zo zijn er 18 inspirerende passievolle final pitches gepresenteerd waarbij een grote diversiteit aan bedrijven en plannen getoond werden.  Voor meer informatie over de geslaagde bijeenkomst en certificaat uitreiking verwijs ik u graag door naar de website van Nyenrode.

Als oud deelnemer voor mij reden genoeg om mij wederom aan te melden voor de leergang sociaal ondernemen advanced die in januari 2018 van start gaat. Met name het contact met mede ondernemers met groeiambitie en de inhoud van het programma spreken mij enorm aan. Hieronder treft u een korte beschrijving aan wat de opleiding te bieden heeft. Geïnteresseerd? Neem een kijkje op: Leergang sociaal ondernemen advanced

In dit 1-jarige advanced programma van de Leergang Sociaal Ondernemen ligt de focus op het opschalen van je sociale onderneming. Je leert van professoren en captains of (social) industry meer over thema’s als financieel management, strategic partnerships, impact investing en business process management. Ook krijg je inzicht in het sturen op KPI’s en leer je de groeimethode ‘Rockefeller Habits’ in jouw organisatie te implementeren. Uiteraard leer je in deze vertrouwde omgeving ook van de kennis en ervaring van collega-ondernemers.