Gepubliceerd op: 15/10/2020

Nieuwbouw update

De nieuwbouw vordert goed. Inmiddels zijn de contouren van het pand duidelijk zichtbaar. Rik Jansen is iedere dag op de bouwplaats te vinden. Dat kan ook makkelijk want de nieuwe locatie ligt letterlijk een handworp verder dan het huidige pand.  Deze week is de staalconstructie afgerond en worden de netten gespannen zodat ze volgende week aan het dak kunnen beginnen! Kort daarna starten ze met de wanden en het metselwerk. Het bouwbedrijf F5 heeft de zaken zo goed geordend dat ze zelfs 1,5 week voor op de planning lopen. Volop in beweging dus!

Het nieuwe magazijn wordt 12 meter hoog en beslaat 3800m2. Het grote voordeel voor onze klanten is dat de 3 huidige opslaglocaties onder één dak komen. Dit zorgt voor meer overzicht en stelt ons in staat om nog sneller te schakelen. Daarnaast hebben we voor het eerst laaddocks en maar liefst 4 stuks. Zo kunnen we de vrachtwagens nog efficienter  laden en lossen. Ook zeecontainers worden dan ergonomischer gelost.

Om de hoge stellingen te bereiken in het nieuwe magazijn zijn nieuwe reachtrucks noodzakelijk. Oefening baart kunst dus we zijn inmiddels gestart met het opleiden van onze warehouse medewerkers. Naast de reachtrucks zullen we ook overgaan op elektrische palletwagens. Iedere medewerker gaat deze certicaten halen. Daar zorgen wij persoonlijk voor!

Meer weten over de nieuwe mogelijkheden? Contact Tim.