Assembly, Logistics, Specialties

Gepubliceerd op: 20/10/2015

Maak kennis met: Rob Jansen

Velen van u zijn reeds jaren klant en partner van Chain Logistics. Veelal dagelijks heeft u contact met een van de medewerkers van Chain en toch zijn sommige van ons nog onbekend bij u en uw collega’s.

Wij willen deze gelegenheid dan ook aangrijpen om u de komende maanden kennis te laten maken met de mensen achter de schermen. De medewerkers die er samen voor zorgen dat uw opdrachten elke dag in goede banen worden geleid.

Wie kan er beter de spits afbijten dan Rob Jansen, het gezicht van Chain Logistics.

 

Op de website staat dat Chain al sinds 2000 bestaat, dat betekent dat Chain dit jaar alweer 15 jaar bestaat, gefeliciteerd. Is dit geen reden voor een feestje?

“Dankjewel, afgelopen september is het inderdaad al weer 15 jaar geleden. Dit is absoluut een reden voor een feestje echter door de gezonde drukte van de afgelopen maanden hebben we ervoor gekozen dit voor 2016 op de kalender te zetten. We gaan dit samen met onze collega’s en partners vieren want deze mijlpaal mogen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.”

Chain is erg actief om naast commercieel ondernemen ook maatschappelijk haar steentje bij te dragen. Kun je een voorbeeld geven van actuele ontwikkelingen en waarom je dit belangrijk vindt?

“ We zijn onlangs uitnodigd om deel te nemen in een kopgroep van ondernemers om samen sociaal ondernemen op een positieve manier op de kaart te zetten. Bij deze groep ondernemers is niet alleen het resultaat belangrijk maar ook de weg hier naar toe. Samen willen we laten zien dat je dezelfde, of misschien zelfs betere resultaten kunt behalen, door eens met een andere bril naar jezelf en de maatschappij te kijken.”

_MG_4753
 

Chain is onlangs gestopt met factoringsmaatschappij Bibby, wat betekent dit voor Chain Logistics en haar klanten?

“We hebben onlangs de samenwerking opgezegd met Bibby omdat de voordelen niet meer opwegen tegen de nadelen. Hoewel Bibby een goed alternatief is, hebben wij samen met de Rabobank en Start Foundation een betere oplossing gevonden. Bovendien merk ik dat de het persoonlijke contact goed wordt ontvangen door onze partners en dat we beter inzicht krijgen in de mogelijkheden, maar ook in de onmogelijkheden.”

Chain is een bedrijf waar ontwikkeling en groei belangrijke items zijn. Naast de vestiging in Uden heeft Chain ook een vestiging in Nijmegen. Hoe ziet de toekomst er uit voor Chain, wat wil je nog meer bereiken?

“Ik ben een bouwer en zie in iedere stad een Chain. Het lokaal aanbieden van een landelijke logistieke oplossing met maatschappelijke meerwaarde. Samen met collega ondernemers willen we schaalbare, bewezen concepten en die zelfredzaam zijn, introduceren in Nederland. Als een concept in
Noord Brabant en Gelderland werkt kan het ook werken op andere locaties.”

Waar ben je het meest trots op?

“Ik ben trots de we de afgelopen jaren, samen met onze sterke partners en goede klanten, de recessie het hoofd hebben kunnen bieden. Hoewel de economische situatie voor niemand makkelijk is geweest ben ik van mening dat de intensieve samenwerking met onze klanten, deze partnerships, het succes bepalen van Chain.