Logistics, Warehousing

Gepubliceerd op: 12/07/2020

Klaar voor de toekomst met een nieuw logistiek centrum in Uden

Medio augustus starten we met de bouw van een geheel nieuw logistiek centrum aan het Jagersveld te Uden. We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid, waardoor de huidige vestigingen in Uden en Nijmegen niet meer aan de vraag voldoen. Door de capaciteitsverhoging die met de nieuwbouw wordt gerealiseerd, kunnen we onze groeiambities blijven verwezenlijken.

Het nieuwe pand omvat een expeditie van 550 m², een assemblage-afdeling van 500 m² (2,5x zo groot als de huidige afdeling), 2 magazijnen van 12 meter hoog die samen maar liefst 3800 m² beslaan (een verviervoudiging) en 4 laaddocks. Het terrein bevat daarnaast voldoende ruimte om het gehele wagenpark van Chain te herbergen. Ook wordt er een zeer royaal kantoorgedeelte gerealiseerd met een permanente ruimte voor kwartaalbijeenkomsten en presentaties. Een ambitieus plan voor ons ambitieuze logistieke bedrijf.

Het ontwerp en de realisatie van het logistieke centrum ligt in handen van F5 Projectengroep uit IJsselstein, ontwikkelaar in bedrijfshuisvestiging. Zij hebben onze wensen verwezenlijkt in een ontwerp dat aan de eisen en voorwaarden van het bedrijf voldoet: een energieneutraal gebouw met voldoende capaciteit voor de toekomst.

De voorbereidingen voor de nieuwbouw zijn reeds in volle gang en in augustus verwachten we te starten met de realisatie. Met de komst van het nieuwe pand, wordt de vestiging in Nijmegen opgeheven. De gehele dienstverlening wordt na de bouw vanuit Uden gemonitord. De oplevering van het nieuwe logistiek centrum staat gepland rond Kerst 2020.

Neem voor meer informatie over de nieuwbouw contact op met:

Rob Janssen – directeur Chain Logistics
T: 0413 – 330 288
E: rob.jansen@chain-logistics.nl
I: www.chain-logistics.nl