Gepubliceerd op: 10/04/2013

Highlight: Inkoopondersteuning

Van origine is, oprichter en eigenaar, Rob Jansen inkoper geweest bij zeer grote gerespecteerde Amerikaanse bedrijven waaronder Apple en Modus Link. Door jaren ervaring en interesse in het vakgebied is inkoopondersteuning een belangrijk speerpunt in de organisatie geworden.

img-inkoopondersteuning-01

Dat inkoop voor ons inmiddels gemeengoed en deel van ons DNA is mag nu wel duidelijk zijn? Wat kunnen wij echter voor u betekenen?

Logistiek

Het maakt niet uit hoe exotisch, excentriek of complex uw vraagstuk ook is, wij gaan op onderzoek uit en bieden u diverse kant en klare oplossingen aan. Gaat uw voorkeur uit naar een kwalitatief distributie traject vanwege het aard van het te vervoeren product? Geen probleem! Wilt u een zeecontainer vanuit China verschepen, om vervolgens 300 dozen over heel Europa te distribueren? Geen probleem!

Assemblage & Verpakking

Stel u heeft een nieuw concept ontwikkelt voor een glazen parfum fles met een aluminium etiket. Uw expertise ligt bij design en marketing. Wij kunnen u ondersteunen met specifieke elementen omtrent productie en verpakking. Zo onderzoeken we de hechting, houdbaarheid, verpakkingsvorm, te gebruiken materialen en het te hanteren productieproces. Tevens kunnen wij investeren in machines zodat uw product 100% volgens uw wens (en kwaliteitseisen) in de schappen komt te liggen.

img-inkoopondersteuning-02

Toegevoegde waarde

U doet uzelf een groot plezier om geheel vrijblijvend contact op te nemen. Ervaar de rust om puur bezig te zijn met uw core-business terwijl wij met onze expertise voor creatieve oplossing zorgen.

Met vriendelijke groet,

Rob Jansen
Owner Chain Logistics & Chain Assembly
rob.jansen@chain-logistics.nl