Gepubliceerd op: 23/05/2016

Fotoverslag evenement Ledro4Life

Op vrijdag 06-05-2016 heb ik (Rob Jansen) meegelopen met het wandelevenement Ledro4Life in Italië. Het doel van dit evenement is om geld in te zamelen voor Stichting ALS. ALS is een hartverscheurende spierziekte. Toen Ben Beckmann van de firma Prokonpack vol passie vertelde over zijn persoonlijke verhaal waarom hij zich zo inzet om de ziekte uit te bannen voelde ik mij meteen geroepen om een steentje bij te dragen.

Eenmaal ingeschreven was het doel vooraf gesteld om € 500,- in te zamelen. Vlak voor aanvang van het evenement hebben wij de doelstelling behaald waarna de loodzware tocht begon. Het traject van 15 kilometer bestond uit 2,5 uur klimmen en vervolgens 2,5 uur dalen. Nu praat ik niet over een kleine heuvel maar zeer sterk op- en aflopende berggebieden. Als fervent wandelaar en deelnemer van de Nijmeegse vierdaagse moest ik toch omschakelen en even doorbijten. Op momenten denk je bij jezelf ‘waar ben je aan begonnen?’ en dan realiseer je weer dat je met een gezond lichaam tot dit soort prestaties in staat bent.

Ik ben dan ook erg trots dat we maar liefst € 700,- hebben opgehaald! Dit was niet mogelijk dankzij de sponsoren welke ik hartelijk wil bedanken voor alle steun en donaties!

Tim Jansen Zet hem op! € 25
M Scholten Brinks Grote klasse Rob, en heel veel suc6 € 25
Klaas Hobo (v. Hooft-DAF) Veel succes, goed initiatief ! € 100
Ruben Clements Succes! € 10
GHWM Arts Timmerwerken Heel veel succes Rob! € 100
Youri Voermans Rob succes en zet hem op! € 25
Jaap Lelie Heel veel succes Rob! € 10
Mart Deelman Respect Rob, zet hem op! € 50
Autobedrijf Berndes & Zn Gas er op! € 111
Chain Logistics B.V. We kunnen zeker niet achterblijven. € 200
Rik Jansen Zet hem op!! € 25
Veerle de Ruijter Mooi rond bedrag! Succes!! € 19

Hieronder treft u een leuke selectie van kiekjes aan van deze mooie en zeer zware wandeltocht. De locatie, het prachtig Ledro meer in Italië:

Voor meer informatie over de hartverscheurende spierziekte en de stichting verwijzen wij u graag naar de website van Ledro4Life.