Coronavirus

Informatie over het coronavirus

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan voorop en daarom volgen wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.

 

Logistiek

Het bezorgen van pakketten en andere zendingen voor onze klanten draagt bij aan het in stand houden van het maatschappelijke verkeer. Daarom blijven we op verantwoorde wijze leveren. Volgens het RIVM is het risico van besmetting via pakketten heel klein, maar niet helemaal uitgesloten. Er is geen bewijs dat mensen via pakketten besmet zijn geraakt. We zorgen ervoor dat onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. Onze bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.

 

Assemblage

Assemblage werkzaamheden vinden plaats op ruime werkplekken met 1,5 meter afstand tussen de medewerkers. We zorgen ervoor dat onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken.

 

Warehousing

Onze warehousing is nog actief. Ook daar gelden strikte regels met minimale bezetting, het vermijden van contacten en hygiënevoorschriften vanuit de RIVM-richtlijnen. We spreiden diensten.

 

Voortgang

We bereiden ons voor op verschillende scenario’s, zodat we onze dienstverlening kunnen continueren. We blijven operationeel zolang de overheid dat als verantwoord inschat. Te allen tijde staat de gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners voorop.

 

Meer informatie

Als de situatie verandert, passen we de informatie op deze pagina aan. We informeren directe betrokkenen voor wie wijzigingen gelden op dat moment proactief.