Gepubliceerd op: 14/08/2012

Chain Assembly: kwaliteit voorop

Wat is kwaliteit?

“Net iets meer dan voldoen aan de steeds toenemende uitgesproken en vanzelfsprekende verwachtingen van de interne en de externe klant.”

Dit is precies waar Chain voor staat. Om controle en grip te krijgen op kwaliteit, introduceren wij steeds nieuwe methodieken om procesmatig te kunnen werken en daarbij de foutmarge te minimaliseren.

Om de kwaliteit van de producten te waarborgen, heeft Chain Assembly het webportaal www.chaindocs.nl opgericht. Chain Docs is een website die een unieke methode biedt om de communicatie tussen Chain en haar partners te verbeteren en de kwaliteit in de keten te verhogen. Het is een datacentrum waarop u waardevolle informatie vindt ter ondersteuning van alledaagse activiteiten. Op Chain Docs zijn dus onder andere productspecificaties en werkinstructies te vinden.

Een online portaal maken was een bewuste keuze. Het biedt legio voordelen die hand in hand gaan met het handhaven van de kwaliteitsaspecten:

chaindocs

–          Altijd te bereiken (via smartphone, het internet)

–          Altijd up-to-date (iedereen beschikt over exact dezelfde informatie, geen oude geprinte versies meer)

–          Interactief.

–          Full size afbeeldingen

–          Video’s.

–          Zoekfunctie (bereik snel wat u nodig heeft, m.a.w. niet meer uren door klappers bladeren om dat ene document te vinden)

Ook intern gebruiken wij Chain Docs om consistent controle te houden. Op Chain Docs hebben al onze klanten een eigen inlogcode met wachtwoord, hierdoor wordt hun privacy behouden en wordt er geen informatie verspreid aan derden. Via Chain Docs kunnen onze partners feedback geven op de door ons online gezette documenten zodat het proces steeds beter wordt.

Wij zijn van mening dat door transparantie en het open stellen van werkbegeleidende documenten en instructies de gehele keten profiteert. De klant krijgt inzicht in het proces terwijl de leverancier over een kritisch hulpmiddel beschikt waardoor het proces beter verloopt.

Dit is slechts een voorbeeld van de velen methodieken die wij hanteren om kwaliteit waar te borgen. Interesse in meer informatie? Bel 0413 – 33 02 88 en wij staan u graag te woord.