Uncategorized

Gepubliceerd op: 13/06/2023

Chain Logistics helpt CareLyn bij missie zonbewustzijn vergroten

Steeds meer kinderdagverblijven, scholen, sportverenigingen en bouwplaatsen omarmen CareLyn: een handige en opvallende dispenser van zonnebrandcrème die overal kan worden opgehangen.

Huidkanker voorkomen
CareLyn werkt samen met KWF aan het voorkomen van huidkanker. Een schitterend initiatief, vindt Rob Jansen van Chain Logistics. “Het is super dat CareLyn het principe van op tijd smeren bij kinderen al op jonge leeftijd onder de aandacht brengt. Een perfect voorbeeld van jong geleerd, is oud gedaan.” Inmiddels hangen de dispensers al op verschillende kinderopvangcentra. Ook op bouwplaatsen zijn de dispensers te vinden, waar bouwvakkers de hele dag worden blootgesteld aan zonlicht. De samenwerking tussen de twee partijen ging onlangs nog een stapje verder: CareLyn vroeg Chain Logistics of zij het pompsysteem ook op de locaties willen bevestigen.

Verpakken en op maat leveren
Saskia Leemans werkt als accountmanager bij CareLyn. Zij vertelt: “Chain Logistics denkt met ons mee over het nog gestructureerder aanpakken van lopende zaken. Ze leggen producten bijvoorbeeld net weer anders op voorraad, waardoor een order sneller kan worden verwerkt. Helaas komt het weleens voor dat zendingen tijdens het vervoer kapot gaan. Ook daarin helpt Chain,  door te zoeken naar betere verpakkingen.”

Uitrol buiten Nederland
De aanvragen voor CareLyn groeien explosief, zeker nu in de zomerperiode. Dat vraagt om nog betere afstemming tussen Chain Logistics en CareLyn. Rob: “Afgelopen week hadden we nog twee mensen van CareLyn hier op bezoek. Samen kijken we steeds hoe we werkzaamheden efficiënter kunnen oppakken. Als Carelyn een begrip is in Nederland, kan het verder worden uitgerold.” Saskia voegt daar aan toe: “We zijn een seizoensgevoelig bedrijf waar het rennen of stilstaan is. Chain speelt hier goed op in. Op vragen wordt ook altijd snel gereageerd. In de toekomst hoopt CareLyn te groeien en verwachten wij nog lang met Chain te kunnen samenwerken.”

Donatie KWF
Onder het motto ‘wie smeert, doneert’ schenkt CareLyn voor elke liter verkochte zonnebrandcrème, een financiële bijdrage aan het goede doel KWF. Rob: “Geweldig hoe wij als maatschappelijk logistiek dienstverlener een mooi maatschappelijk doel als CareLyn kunnen ondersteunen en elkaar versterken.”

Gratis zonnebrandflacons voor basisscholen
In juni werd een grote opdracht door Chain Logistics verzorgd in Noord-Limburg: honderd basisscholen kregen een zonnebrandpakket met flacons zonnebrandcrème en lespakketten. De lespakketten helpen leerkrachten bij het uitleggen van het belang van smeren tegen de zon. Het uitdelen van de pakketten is een initiatief van medisch centrum Viecuri, KWF en CareLyn. De NOS maakte hierover een filmpje op locatie.

Wilt u ook worden ondersteund op het gebied van assemblage, warehousing en transport. Neem dan contact met ons op en samen bespreken we de mogelijkheden.