Gepubliceerd op: 23/04/2015

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, iets voor uw bedrijf?

Leading the way, responsibly

Bent u bekend met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Wist u dat u er ook nog
aan kunt verdienen? Wilt u eens zien hoe het concreet werkt en aangestoken worden door
het enthousiasme? Meld u kosteloos aan en verdiep u samen met 29 andere ondernemers op dinsdagmiddag 12 mei a.s. bij Chain Logistics, Bijsterhuizen 1120D te Nijmegen in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen!

Na het succes van de vorige MVO bijeenkomst in maart in Uden, nodigt Chain Logistics, nu samen met Het Regionale Werkbedrijf Rijk van Nijmegen, u uit voor een bedrijfsexcursie, waarbij u Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de praktijk ziet. Deze excursie wordt namelijk mede mogelijk gemaakt door Chain Logistics en van harte aanbevolen door het Regionale Werkbedrijf en bedrijvenvereniging Bijsterhuizen. Voor het programma klikt u hier.

Tijdens de excursie krijgt u te zien wat Chain Logistics zoal doet aan MVO en hoe zij daarin samenwerkt met (re-integratie) bedrijven en het Regionale Werkbedrijf. Ook kunt u vragen stellen over de toepasbaarheid en de financiële aspecten hiervan binnen uw eigen bedrijf en is er volop ruimte voor interactie.

Wilt u ook deelnemen?
Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar rob.jansen@chain-logistics.nl. Wacht niet te lang, want aan deze excursie kunnen slechts 30 ondernemers deelnemen. Ondernemers uit het MKB die hun bedrijfsvoering afstemmen op de samenleving en het milieu, zijn de koplopers in hun sector. Van start met maatschappelijk verantwoord ondernemen?